Nu trebuie sa iti fie frica:*.mie mi s-a parut mai usoara decat 5 pentru ca deja stiam cum este cu profesorii si cum sa invat.sa nu iti fie frica de materia noua pe care o vei face. fizica e chiar usoara si este tot un fel de matematica! trebuie doar sa inveti iar daca ai avut in 5, 9.66 cand doar atuncea vedeai cum este cu profesori la fiecare materie nu trebuie deloc sa iti fie frica...sunt sigura ca te vei descurca de minune si vei avea o medie foarte mare .mult succes:*. fundita?
Sh eu trec a 6-a mi-e cam fricaa. :-ss
om trai sh om vedea.
mie cam frica de geografie, istorie sh FIZICAA.
Hei. Daca inveti la fel de bine ca si in clasa a5-a este chiar usor. Posibil sa iti fie mai greu de exemplu la fizica deoarece este o materie noua, sau chiar si la geometrie. Acum depinde de ce profesori ai. Oricum, in mare parte nu e cine stie ce. Succes.
A da am uitat fizica aia e nasoala mai ales daca veti avea un profesor ca al meu, ne scote la tabla si incepe sa fac a misto ...istoria e la fel ca si in a 5a...bafta!
Va fi la fel cu exceptia fizicii, acum nu stiu daca ti se va parea grea sau usoara. Daca matematica ti s-a parut grea si geometria inseamna ca la fizica nu prea o sa te descurci.In rest la fel.
Ce trebuie tu sa faci este sa lasi frica, neitemeiata, si sa inveti la fel de bine. Lucrurile se vor complica putin ce-i drept, materia va fi un pic mai multa, si iti va intra fizica, care este foarte placuta. POate nu e pe gustul fiecaruia dar eu am fost foarte incantata de noua materie. Plus ca deja iti cunosti profesorii, si dirigintele cu care elevii cu medie ca a ta se inteleg de minune.