Eu sincer zic "salut" sau "sall" (nu pe messenger, ci in realitate). Cand ma enerveaza unii si trebuie sa plece le zic (moda mea): "hai pa" sau "ceao" ori "pa-pa!"... Sper ca ti-am fost de ajutor!
Sincer. Daca te pisi pe Romania atunci Romania se va pisa pe tine. Ai grija, ca e usor sa dai din cioc cand esti copil.
Nebuna,cel mai cel ar fi sa zici : Traiasca familia umana, formata din oameni care-si induc de buna voie si nesiliti de nimeni ideea ca tara e de "krahat", dar ei insisi formeaza tara!
Ar fi cool sa zici asta... multora li se potriveste
Nu cred ca este "la moda" asa ceva...
spune si tu cum iti place mai mult...cum iti vine.Nu trebuie sa fie ceva pregatit
Off...Nu va convine...parasiti'o.
Si.NebunaThaa...Scrie mai usor...Si poate mai corect O_O
Mai Servus se zice in Brasov, M.Ciuc si asa mai departe. Eu zic servus pentru ca is unguroaica dar mai zic si buna sau salut nu este o regula. Acum nu ma dau mare ca is unguroaica sau ceva, dar poti sa zici pur si simplu buna ca nu esti italianca sau unguroaica sau orice altceva!
Ok fraiero...eu imi salut prietenele cu un salut si pupici chiar si p unii baieti si p un baiat care ma place ii zic:cf iubi sa el de obicei imi zice:bine u cf iubire)
Pe mess e in voca sall pe afara ceau ce faci? sau uneori si in real poti baga un sall scurt.
Eu sincer spun,, SALUT'' si cand imi iau la revedere spun,, PA '' sau uneori,, CEAO''.