anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum e mai bine la Hi5, sa-l ai restrictionat, sau sa-l poata vedea toti? Adica la care dintre variante primesti mai multe solicitari de prietenie?

15 răspunsuri:
| Criiss16 a răspuns:

Daca il ai restrictionat, vei primi mai multe solicitari de prietenie.Si mi se pare si mai bine, asa nu poate toata lumea sa-ti vada profilul, doar cu permisiunea ta.

Salutari.happy

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Primesti mai multe solicitari de prietenie atunci cand il ai restrictionat pentru ca sunt curiosi sa-ti vada pozele si atunci te adauga la prieteni. happy

| xibalba a răspuns:

Presupun ca atunci cand il ai restrictionat. Dar am o intrebare... Daca tot pui pozele pe net, de ce sa le mai si restrictionezi? oricum daca le dai accept la majoritatea care vor sa fie prieteni cu tine pe hi5, tot vor vedea pozele, nu? Si in plus... la ce te ajuta solicitarile de prietenie? Ma indoiesc sa ajungi sa fii prieten/a cu cineva pe hi5 (sau cel putin asa sper).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am vazut hi5`ul unei fete care nu-l are restrictionat si are multi vizitatori si prieteni.happy

| alessyca a răspuns:

Poi daca ai o poza super la profil si e restrictionat iti dai seama k o sa fie curiosilaughing
dar ai putea sa iti restrictionezi doar albumele si asa faci si mai multe vizualizari

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai o poza care sa atraga pers desexul opus, si ai profilul privat, atunci vei avea mai multe cereri de prieteniewinking
Bafta

| RappK a răspuns:

Mai bine inchizi hi5'uhappy

| JustMeFlory a răspuns:

Restrictionat! Atunci primesti mai multe cereri de prietenie.Eu il am restrictionat ca sincer nu vreau sa vada toata lumea pozele mele.Si dau accept decat celor care vreau eu.happy

| Bishop a răspuns:

Daca il ai privat, primesti mai multe, pentru ca oamenii sunt curiosi sa vada cine estiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Primesti mai multe daca ai restrictie sau daca ai doar la album. Insa nu prea o sa ai multe comentarii si vizualizari. Eu am avut la album dar de 2 saptamani am scos orice restrictie si utilizatorii care comentau tampenii i-am blocat. asa poti face si tuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ambele sunt bunehappy Daca vrei sa il ai restrictionat vei primi intr-adevar mai multe cereri de prietenie insa, daca il poate vede oricine vei face mai multe vizualizarihappy Asa iti poti face si albumele cu poze privatebig grin

| Kandy a răspuns:

E mult mai bine cand il ai restrictionatwinking primesti mai multe cereri si nu il vede oricine cand are chefwinking kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa restrictionez un hi5

| bugu a răspuns:

Pai. uite la mine http://florymihtimi.hi5.com o saptamana il las pe privat si una la liber sa il vada toti asa primesc si solicitari de prietenie si vizualizari cine are chef de vb sa dea add la id meu th_th14 ciao! v.am pupat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da si eu il am restrictionat sh primesc cate 150 de solicitari pe zi straight face dc oare ca m.am saturat sa dau zilnic "nu multumesc" straight face