Daca il ai restrictionat, vei primi mai multe solicitari de prietenie.Si mi se pare si mai bine, asa nu poate toata lumea sa-ti vada profilul, doar cu permisiunea ta.
Salutari.
Primesti mai multe solicitari de prietenie atunci cand il ai restrictionat pentru ca sunt curiosi sa-ti vada pozele si atunci te adauga la prieteni.
Presupun ca atunci cand il ai restrictionat. Dar am o intrebare... Daca tot pui pozele pe net, de ce sa le mai si restrictionezi? oricum daca le dai accept la majoritatea care vor sa fie prieteni cu tine pe hi5, tot vor vedea pozele, nu? Si in plus... la ce te ajuta solicitarile de prietenie? Ma indoiesc sa ajungi sa fii prieten/a cu cineva pe hi5 (sau cel putin asa sper).
Poi daca ai o poza super la profil si e restrictionat iti dai seama k o sa fie curiosi
dar ai putea sa iti restrictionezi doar albumele si asa faci si mai multe vizualizari
Restrictionat! Atunci primesti mai multe cereri de prietenie.Eu il am restrictionat ca sincer nu vreau sa vada toata lumea pozele mele.Si dau accept decat celor care vreau eu.
Daca il ai privat, primesti mai multe, pentru ca oamenii sunt curiosi sa vada cine esti
E mult mai bine cand il ai restrictionat primesti mai multe cereri si nu il vede oricine cand are chef
Pai. uite la mine http://florymihtimi.hi5.com o saptamana il las pe privat si una la liber sa il vada toti asa primesc si solicitari de prietenie si vizualizari cine are chef de vb sa dea add la id meu th_th14 ciao! v.am pupat