anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum e mai bine pentru baieti : parul scurt sau lung ( lung nu ma refer peste 30 cm ci la 10 - 15 cm )

8 răspunsuri:
| blackporcelain a răspuns:

Fiecare are o fizionomie unica si depinde cum iti sta bine

| Claudiu_2354 a răspuns:

Lung...
eu il am lung de 2 ani si il tin de 18 cm si imi sta ff bine big grin

| MusicMakesmeSmile a răspuns:

Mie una imi plac baieti cu parul mai lung happy

| latosu a răspuns:

Depinde de gusturi. iti pot spune ca am alternat de la ras in cap pana la pleata. Acum avantaje si dezavantaje: Poti spune ca pana la un moment dat parul mai lung iti da incredere in tine pentru ca te simti diferit. Parul lung este mai maleabil, dintr-un par mediu iti poti face n frizuri. Un dezavantaj mare ar fi intretinerea lui, iti trebuie produse cat de cat speciale nu orice sampoane de duzina. trebuie sa iti dai seama ce tip de par ai sa stii ce trebuie sa fol. Vara mori de cald cu el daca nu e destul de mare sa-l prinzi in coada. Parul scurt, usor de intretinut, poti sa aplici o frizura chic si totul e ok! Cu el garantat nu intarzii la iesiri cu baietii sau la intalniri. Iti pot arata poze cu mine tuns scurt si cu plete. Salut

| DariusB1998 a răspuns:

Scurt (4-5 cm)

| puffeA a răspuns:

De exemplu mie imi place mai mult parul lung. Ca la JB. Cred ca e foarte atragator; xx. sper ca tsi-am fost de folos!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de structura fetei si in plus sa il caracterizeze. Unii care au parul lung, nu le sta bine deloc.

| soby47 a răspuns:

Depinde clar de par, daca e mai tepos adio par lung laughing

Întrebări similare