Azi o viata perfecta nu putem avea, deoarece toti oamenii sunt imperfecti, deci supusi greselilor. Din acest motiv e importanta atitudinea pozitiva, pentru a vedea lucrurile frumoase care se ascund printre imperfecțiuni. O inima vesela este sănătatea trupului.
Uuu. pai
1. PC super bomba.
2. sa stau naibii singur in casa. Ca m-am tot saturat sa intre mama peste mine din 5 in 5 secunde si sa-mi zica,, nu ti-e foame? " Mai ales cand sunt cu niste prieteni pe skype si intra asa ca tancul... Frate da lasa-ma naibii cu mancarea ta, am sa ma mananc cand mi-e foame.,, ok ". Iar peste 5 minte, intervine altceva. OMFG! DUPA MAI LASA SI USA DESCHISA! :@
3. Colegi si prieteni cu o gandire cat mai asemanatoare cu a mea.
Si cam asta ar fi. In rest, mie imi covine
O casa intr-un oras mediu, sau apartament. Un catel, o fata frumoasa (ca tine daca in poza esti tu) un baiat sau o fata, ori un baiat si o fata. Un serviciu lejer si cam atat
Eu unul nu cred ca exista viata perfecta.Dar daca exista as face orice as putea pentru ca toata lumea sa aiba viata perfecta nu ma mai intereseaza persoana mea.
O viata înconjurată de multi prieteni adevărați, o carieră de succes, bani, sanatate, familia mereu alaturi de mine si multa distractie
O persona care sa ma inteleaga, sa tina la mine, sa traim impreuna (nu conteaza daca e fata sau baiat), o casa unde sa locuim impreuna, o pisica si o familie. Nu cer mult de la viata.
Cum sa-ti jignesti familia pentru ca nu-ti cumpara un calculator? Da-l in... de calculator,, esti in stare sa-ti renegi familia pentru un obiect electronic?
Halal generatie vine din spate...
Normal frate ca fac asa daca in 12 ani mi au luat un telefon si cand l am stricat au turbat ca dracii
alexxxxxxxxaaaaa întreabă: