Mda... mentalitatea copiilor din ziua de azi, daca mergi la o petrecere si nu bei calumea pana cazi lat insemna ca nu TE DISTREZI...
Era o vorba, care spune cam asa:'' Ori alegi sa fi ca celelalte oi din turma si sa treiesti cu aceeasi mentalitate la fel ca ele, ori poti ramane TU si totul va fi bine.''
Din pacate mentalitatea ''de turma'' se mentine si domina in continuare.
Copile nu te lua dupa alti, daca unul sare in fantana nu inseamna ca trebuie sa sari si TU! Daca respectivi indivizi beau nu trebuie sa o faci si TU!
Fa doar ce este bine.
Depinde de fiecare. Eu unul nu suport alcoolul. Ma simt destul de rau cand beau ...Totusi, daca vrei sa bei si iti place, iti recomand sa o faci cu masura.
Daca prin asta reusesti sa atingi acea stare profunda de meditatie (coma) e OK.
Putin beat:
Te simti aerian.
Putin mai mult beat:
Vorbesti aiurea
Destul de beat:
Esti ametit si zici ca n-o sa mai bei.
Beat destul de rau:
Te doare capu si vorbesti aiurea+ celelate simptome.
Beat crita:
Vorbesti tare ciudat, nu mai poti de durerea de cap, te doare gatu si zici ca nu o sa mai bei niciodata apoi adormi.
Te trezesti, te simti ciudat(inexplicabila senzatia) si apoi te apuci iar de baut.
Pe bune? ce sa beau? apa/suc/cianura/alcohola?
mai astepta sa cresti si sa iti creasca si dupa vii sa vorbim despre betii!
Mi-am facut curaj si i-am zis in fata: "eu is barbat in casa asta si trebuie' sa-ti faci bagajele"... catigasem la Tuborg o excursie in Bahamas.
E un banc sau?
Asta ma intreb si eu
Interesant, toti s-au gandit la alcool si nici unu la apa.Clar! numai eu ma gandesc la prostii...
Amețit ai o sensație că se mișcă toate mai încet,încă vorbești coerent îți vine să mai bei.
Băut te doare capul, ești amețit, vorbești incoerent dar ști ce vorbești sau mai bine spus ce vrei să vorbeși, ai senzația că nu poți sta în picioare.A doua zi te trezești ca după război duhnești a alcool, ți-e sete de mori.
Mort de beat nu am ajuns încă acolo nici nu-mi doresc.
Omule, nu te lua dupa alti care spun ''bea frate, bea'', pentru ca tine minte: ''Bautura n-a facut pe nimeni om''.
Si nu zic sa nu pui pui gura pe bautura toata viata, doar cand ai pofta atat, si pofta aceea sa fie cat mai rara.
Iar daca tu crezi ca daca bei vei fi ''cool'' si toate cele, te inseli!
Faci cea mai mare prostie daca te iei la intrecere cu altii si repet SA BEI NU ESTE O MODA SAU CEVA ''coo''.
Si ia stai, BAAAA! Ai 14 ani ce...
pune mana pe carte, INVATAAA!
Fa ceva folositor, ceva care te va ajuta in viata!
Baga-ti mintile in CAP copile!
Auzi la el bautura...
Si voi astia care comentati, nu mai invatati copii la tot felul' de porcarii.
Copile, treaba ta!
Eu te-am avertizat, tu suporti mai tarziu!
Man de fapt am 16 ani asa am fost eu mai cuminte de fel si n-a sa ma trezesc si eu. eram curios cum e...e ziua cuiva peste 2 zile si n-a voiam sa aflu sa stiu cat sa beau sa nu devin rau. ca imi ziceau ei''beau vreo 3 sticle''
Ms pentru sfaturii! Bine ma gandesc sa beau f. putin sa nu rada si sa zica ca n-am tupeu sti cum fac azi rad de tine daca nu bei zice:''nu sti sa te distrezi''
Daca vrei da-mi un argument contra ce sa le zic celor de acolo.
Sa nu rada? Lasa-i sa crape de ras! Exact la asta ma refeream, poti bea doar suc, facandu-i altuia pe plac te distrugi pe tine.
Bei la petrecerea asta, apoi la alta, apoi la altele, si apoi vei ajunge sa nu te mai dezlipesti de sticla cu vin.
Sper ca ai inteles.
O zi buna!
Nu cred ca ar trebui sa-ti pese.
Mda... mentalitatea copiilor din ziua de azi, daca mergi la o petrecere si nu bei calumea pana cazi lat insemna ca nu TE DISTREZI...
Era o vorba, care spune cam asa:'' Ori alegi sa fi ca celelalte oi din turma si sa treiesti cu aceeasi mentalitate la fel ca ele, ori poti ramane TU si totul va fi bine.''
Din pacate mentalitatea ''de turma'' se mentine si domina in continuare.
Copile nu te lua dupa alti, daca unul sare in fantana nu inseamna ca trebuie sa sari si TU! Daca respectivi indivizi beau nu trebuie sa o faci si TU!
Fa doar ce este bine.
Ei bine, alcoolul iti induce o stare euforica, placuta, atata timp cat nu consumi pana pici in cap.
Ce preferi? Infr de bere cu lamaie asa bun ce mai e?
Eu beau vodka, whiskey, gin si vin dar nu toate porcariile de vin.
Cand bei la party-uri sau in club cu prietenii e foarte chill, si ok. Daca esti faa e naspa sa te imbeti cand esti cu multa lume, ptc isi vor forma o parere proasta despre tine. Nici ca baiat, nu e ok sa bei foarte mult.
Concluzie: alcoolul este delicios, dar trebuie sa stii unde sa te opresti!:*
Cam unde ar trebui sa ma opresc? la cate cani..sau sticle?
Sticle.
Bai frate stiu cum e sa bei prima oara este asa placut dar sa nu bei sa dai totu afara bei cat poti sa duci ca sa poti sa te simti bine o sa fie placut iti spun eu
Ela_PuRpLe întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: