| Damii a întrebat:

Cum e sa fii indragostita? Dau funda cui ma convins!

Răspuns Câştigător
| AngieT a răspuns:

Oooo draga mea... sa fii indragostit e minunat. E ca si cum ti se pare ca e o distanta enorrrrmaaa de sub talpile tale pana la pamant si inca un degetel pentru a atinge norii. Sa-ti zburde o mie de fluturi in stomac. Sa te treaca mii de fiori gandindu-te la sarutul persoanei iubite, la strangerea de mana de zilele trecute. Sa zambesti necontrolat la povestile despre el. Sa astepti cu nerabdare intalnirea cu el si sa simti ca trece mult prea repede timpul petrecut impreuna. Desi dragostea e ca o fantoma; multi vorbesc despre ea si atat de putini o vad cu adevarat happy

8 răspunsuri:
| ImmortalQueen a răspuns:

Dragostea e cel mai frumos sentiment de pe pamant dar totodata si cel mai trist cand sentimentele nu-ti sunt impartasite straight face

| Cåpåċεl a răspuns:

Simti ca incepe sa-ti bata inima din ce in ce mai tare, simti un nod in stomac, simti ca vrei sa mori impreuna cu pers. iubita, simti ca te molesesti, simti ca e un sentiment now, simti ca iubesti. happy

| ea_6589 a răspuns:

Nu prea poti explica in cuvinte acest sentiment! E atunci cand vezi persoana iubita incepe inima sa iti sara din piept si cand nu esti langa ea tot iti bubuie inima si abia astepti sa o revezi si inainte sa te vezi cu ea nu ai chef demancare si faci orice ca sa arati bine si sa fie totul perfect! si simti parfumul lui in parul tau si pe piele si... ok laughingpare ciudat deja nu? E super sa fi indragostita!

| Jeozelin a răspuns:

Sentimentul de a fi indragostita mai ales pentru prima data e de ne descris cel mai usor e sa o simti pe propia-ti piele.

| oanaoany a răspuns:

Pai cand esti in dragostit simti un anumit sentiment special care se inampla cam o singura data in viata...este cel mai tare sentiment vei avea fluturi in stomac vei fi geloasa vei vrea ca sa stii tot ce face celalat vdi dori ca sa-l vezi cat mai des...sa fi indragostit e cel mai tare sentiment unul inexplicabil nu are o definitie de finitie o vei invata tu de la sine cand te vei indragosti altfel nu o poti defini e mult mai puternicaca sa fie definita in cuvinte propoziti fraze etc.

| smile14 a răspuns:

Pai ce sa spun eu cred ca e cam asa:Imaginea ei iti apare in minte indiferent de context si te intrebi daca si ea se gandeste la tine. Ai tendinta sa o suni si sa o intrebi daca printre planurile ei poate include si intalnirile cu tine, dar te abtii de teama ca vei parea insistent sau ridicol. Desi este rolul tau sa "insisti", ar fi bine sa o faci cu bun simt si sa nu ii dai de inteles ca esti gata sa iti organizezi programul zilei in functie de ea. Stii cum e... la inceput testezi teritoriul, pentru a sti ca merita sa lupti. si mai cred ca cind esti indragostita E cel mai frumos si pur sentiment pe care eu l-am avut vreodata E minunat sa stii ca cineva undeva te iubeste si nu poate sa traiasca fara tine!

| CooL_2937 a răspuns:

Tremuri toata numai cand te gandesti la buzele,parul ochii, zambetul, inima lui.Astepti ziua de maine ca sa va revedeti si sa vorbiti.Cand fugiti impreuna la locul vostru si va imbratisati si va trec prin minte multe vise si fantezii cu voi. Apoi seara la telefon cand nu va decide-ti care sa inchida primul laughingsi cand parinitii vostri primesc factura laughing,cand iti daruieste de ziua ta un obiect,ursulet,carte, orice simiti ca acela e cel mai important obiect al vietii tale.
Nu ti-o spun din proprie experienta, dar de-aia o am pe sora mea happy.

| alex_4288 a răspuns:

Nu poti descrie prin cuvinte ci doar cu sufletul. trebuie sa o simti.
vrei sa o simti pe persoana iubita mereu langa tine. zici ca trece o vesnicie daca nu vorbesti cu ea.zambetul ei e ca si un soare dupa ploaie iar in prima noapte dupa ce ai vazut-o nu poti sa dormi de chipul ei drag.

Întrebări similare