Anii de liceu sunt minunatipentru ca de fapt aici incepe transformarea ta... te indragostesti de colegul (colega) din clasa vecina, astepti pauza sa ii poti fura un zambet.iti faci prieteni pe viata, ohh si dacat de nesuferita ti se pare matematica, chimia, doamne cat imi e de dor sa stau in banca si sa astept cu inima cat un purice sa aflu subiectele pentru tezatimpul trece atat de repede, trebuie sa te bucuri de fiecare zi de liceean, adolescenta e cea mai frumoasa perioada... apoi vine greul
Mult mai frumoasa si interesanta.Schimbi colegii...si daca stii sa-ti alegi prietenii ai sa vezi ca o sa te distrezi
Mai multe nu-ti spun... o sa vezi la toamna! Oricum... o sa fie super misto!
Depinde de liceu. daca ajungi la sam sau la un liceu cu medii mici e nasol ca s-ar putea sa ai probleme.de ex daca tu vrei sa inveti si iei note mari s-ar putea sa ai probleme cu colegii pentru ca de obicei copiii care ajung la astfel de licee nu au ca obiectiv invatatul.in general e ok.la inceput e mai greu pana te acomodezi cu profii colegii mediul. dar apoi o sa vezi ca va deveni interesant si nu vei cunoaste plictiseala.
Cu adevarat anii de liceu raman cei mai frumosi!
E varsta cea mai frumoasa!
Daca treci cu bine de adolescenta..., daca te tii si de scoala...ramai cu amintiri minunate!
Pentru mine, anii de liceu, au ramas in amintire ca fiind mult mai frumosi decat anii de facultate!
Daca sti sa o traiesti la intensitate maxima este marcanta.
Ai sa vezi tu.
Pa cuvant.
E partea de libertate din viata ta.
Bani ai de la parintii.
Esti deja destul de mare incat sa ti se permita mai multe.
Legi noi prietenii.
Urmeaza perioada majoratelor, cand aproape in fiecare weekend mergi la un chef cu prietenii/colegii... iar acele chefuri nu se uita prea usor.
Incepi sa faci chestii interzise...doar pentru ca sunt interzise.
De obicei...in pedioada liceului si a facultatii faci cele mai mari prostioare pe care le vei povesti la timpul potrivit copiilor si nepotilor tai.
E o perioada foarte frumoasa...desi eu vreau sa cred ca studentia e si mai frumoasa
Mda...liceul, pai depinde in ce anturaj intri, depinde de colegi nu stiu ce sa zic de perioada asta stii tu pe timpuri erau mai multi oameni de treaba acu e plina lumea de jmecheri cu fite, de cocalari, de pitipoance nu stiu probabil peste cateva generatii viata de liceu o sa fie de ****, dar oricum incearca sa savurezi momentu si aleget-ti cu grija prietenii, poti sa fii cool, poti sa fii tocilara, poti sa fii smechera sau poti sa fii pur si simplu tu sunt multe de zis despre liceu dar nu uita un lucru, o sa te marcheze pozitiv sau negativ pe viata (eu unu i liceu m-am apucat de fumat de chiulit de facut tot felul de chestii si nu regret nimic, orice ai face sa nu regreti bafta)
Cred ca multi dintre cei care merg la liceu, sunt foarte stresati, deoarece se gandesc la ce va urma, mai ales la cum vor evolua lucrurile in continuare.Va trebui sa se obisnuiasca cu noile reguli ale liceului respectiv cu noii profesori si cel mai greu va fi sa isi faca noi prieteni, deoarece nu se stie daca acestia vor pica in aceiasi clasa alaturi de colegi din scoala generala, de aceea va trebui sa fim pregatiti pentru orice.Va trebui sa trecem peste orice obstacol, chiar daca n-i se va parea greu, nu trebuie niciodata sa ne dam batuti si sa fim tot mai puternici.
Ca viitor liceean eu ma vad putin cam timid, deoarece din punctul meu de vedere va fi foarte greu, dar voi incerca sa ma obisnuiesc.
Hai sa iti raspund eu versiunea mea, intrii la un liceu de bagabontii iti e greu toti iti fac viata un calvar, pe urma te duci la un camin liceal cu pedagog cu reguli ca la armata dai numai de ciorditorii si de taranoii. te muti in alt loc dar continui sa te duci la acelasi liceu, cu timpul te obisnuiestii iti faci prietenii, prietene nu ai mai pleca de acolo pentru nimic in lumea, cum ai sa te maresti ajungi clasa a 11 a umblii cu curve cu cele mai panarame femei doar sa faci sex, vi la scoala numai mahmur de bautura si de noptiile nedormite, te apuci de droguri, de chiulit, te iei cu profesorii in gura, ai probleme cu scoala, ti se umple capul de prostii de tot felul de afacerii murdare, devi mereu incruntata, nesuferit, ai sa folosesti un limbaj cat mai obscen, nu o sa te intereseze de nimenii din liceu o sa te crezi mare smecher, ai sa umblii cu buzunarul gol din vina anturajelor termini anul incepe clasa a 12 a primul semestru o arzi aiurea gandindute ca ai sa te apuci de invatat dar de unde. ai sa te apuci tot de baut, curvele iti mananca mintiile, prietenii iti irosesc timpul. Ajungi pe semestrul al 2 lea si o sa regretii fiecare minut. te trezestii un alt om total schimbat intr-un liceu de vagabontii corijentii si repetentii si tu nu ai sa ai nici o cunostinta despre vreo materie la care dai bacul, dai bacul, pici la 2 materii in liceu tot un dezastru prea putinii iau bacul, ajungi la parintii tai dezamagit si ai sa regretii poate toata viata liceul ales si ca nu ai invatat la scoala si dupa toate intamplate toti aceii prietenii cu care ai petrecut o sa te uite toti si nu o sa le pese de tine si nu faci decat sa regretii si sa iti imaginezi cum te-ar fi placut sa traiestii anii de liceu, aceasta este povestea mea din liceu. momentan sunt undeva la tara plictisit si dezamagit si astept sa dau bacul la toamna... ramane de vazut ce se va intampla imi doresc sa intru la facultate la bucurestii si sa incep o viata nouo si sa fiu cu totu alt om stiu ca am facut multe repetitii si poate am si greselii gramaticale... dar mesaju este urmatorul du-te la un liceu bun cu lume placuta controleazatii anturajul si invata chiar daca altii rad de tine. o sa ai mai multe beneficii decat ceii care rad