| DanutzzaMaria99 a întrebat:

Cum este DSLR-ul Nikon d5100 cu obiectivul 55-200mm? As vrea sa-l cumpar asa si nu stiu daca e bun.Ce credeti? funda si vot:*

5 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Scrie in google " Nikon d5100 TPU" si aflii de acolo pererea mai multor utilizatori TPU cat si compatrtii cu alte aparate.
Parerea mea? Un aparat foarte bun conform calitate/pret. thumbs up

| stlucian a răspuns (pentru stlucian):

ScZ. "comparatii" big grin

| almirock a răspuns:

Bună! Eu am primit aparatul cadou de Sf. Nicolae. Sunt foarte mulţumită de el. Are o mulţime de programe potrivite pentru orice fel de fotografie. Poţi seta absolut orice îţi trece prin cap la el. Calitatea filmărilor este excelentă. Sunt foarte mulţumită!

| R0ckY01 a răspuns:

Salut, am achizitionat si eu unul acum cateva luni, filmarile de la craciun si revelion te trimit inapoi in timp, calitatea 1080 hd este mult peste ce te astepti. Pozele sunt foarte clare nu am ce sa-i reprosez. Ti-l recomand cu incredere.

| kirron88 a răspuns:

Dupa cum era de asteptat, din punct de vedere al specificatilor tehnice, Nikon D5100 se incadreaza intre modele lansate anul trecut, D3100 si D7000. Nikon D5100 este mai apropiat de D7000 decat de D3100, fiind, cel mai probabil, concurentul direct al noului Canon 600D. Dupa parerea, mea cumparal e super happy