Pentru moa..VARA PERGECTA ..este cv gen wow.E ceva ce nai vazut mancare ce nai mancat-o weekenduri de care nu ai parte in fiecare. VARA. E linistit de fiecare data si. DISTRACTIE ..Non STOOP..Asa este pentru moa."VARA PERFECTA."sa PETRECI CU familia
Sal'tare! Hmmmm,e o intrebare frumoasa dar migaloasa, ca trebuie sa scrii mult la ea,eu am multe ganduri,de aia...) o sa incerc sa fiu mai scurt asa! In primul rand,daca stai acasa, la bloc, trebuie sa ai aer conditionat, si mi-am pus luna trecuta ca nu se mai putea sta. Dupa aia, sa ai bani, sa stai macar 2 saptamani la mare,nene,sa simti si tu ca e vara,dar daca esti in oras,in Bucuresti de exemplu,merge si la un strand ingrijit si sa fie frecventat de lume multa,in special "domnisoareee" Cam asta ar fi asa, in mare parte, daca nu e mare, e strand sau o bere la iarba verde, ca trebuie sa facem si noi ceva sa ne racorim, ca altfel nu se poate.Deci o vara simpla, frumoasa si copioasa.Sanatate si bafto dello delloooooo!
Pai...o vara cu multa liniste,libertate,mai exact fara scoala, si o vacanta de o luna in SPANIA, ST TROPEZ, MIAMI sau HAWAI.(una dintre locatii, dar dupa mine eu as alege SPANIA SI HAWAI).
Vara perfecta pentru mine e sa fiu pe o plaja cu toti prieteni mei si sa ma distrez.