@hugo sunt din Maramures-Baia mare
VIDEO - A sosit iarna! - Ninge abundent in intreg judetul Maramures
http://www.emaramures.ro/......-Maramures
Cat de frumos:X la Bucuresti e senin si frig dupa cum a mai spus si kratos...la noi cand vine ninsoarea
La mine a plouat ieri, pana acum de dimineata....acum este vant...si extrem de frigDe unde esti?! Am inteles ca si in bistrita ninge(a nins)!
Vai cat de frumos:X ce norocoasa estiNu ne cazezi si pe noi la tine sa ne bucuram si noi de zapada?!si cand ninge la buc te cazam si noi!
La mine e lapovita in momentul asta si sunt 3 grade. Sunt din Hunedoara, se pare ca doar in vestul centru si nordul Romaniei au parte de ninsori. La noapte au anuntat 10 centimetri de zapada.
In Mciuc a nins putin vreo 20 de minute dar acum s-a oprit dar mai cad cativa fulgi din cand in cand. Este cam rece afara dar nu este de speriat.
Cerul e innorat, e foarte foarte frigcred ca o sa ploua nici vorba de ninsoare.salutari din indepartatul buzausi sa te bucuri de ninsoare
La buftea nu a mai nins de mult de 2 ani nu s-a mai asezat zapada in tot bucurestu.
Buna!
Aici, in Cluj, este foarte aiurea.
Dimineata cand m-am trezit ningea, mai tarziu a plouat putin, acum mai cad cativa fulgi. Dar este foarte frig si bate vantul .
Tu in ce oras stai, @vampire_effect?
Si ploua, ploua, ploua peste inima mea
ploua incontinuu de cateva zile... nu mai suport...
azi a fost si cu ghiata... si vant... pfff
Ninge?! Ce tare! Locuiesti prin nord p'acolo nu?
La mine e frig, geru'lu'noe, ba ploua, ba nu ploua, soarele icearca sa iasa din inchisoarea frigului, dar a ramas tot acolo si tremura si el de frig.
Ce bine e de tine! Te dai cu sania inca din octombrie. ca sa inteleg ca acolo in Maramures s-a deschis sezonul de iarna. oricum super tare zapada.
Sper sa nu ploua week-end'ul asta ca sunt zilele orasului la noi. si nu ar fi prima oara cand se anuleaza...
Oricum. Distrati-va de zapada!
Pa-pa!
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: