| dennolll a întrebat:

Cum fac bani pe ferma vesela ii urgent explicati-mi nu am nevoie de link? funda+vot

Răspuns Câştigător
| alinutz33311 a răspuns:

Simplu si eu joc deci cu ouale faci cei mai multi bani! vezi care e cel mai ieftin ou si tu dai cu 1.00 mai putin si til l-a luat si asa faci mereu

| iuli000 a răspuns (pentru alinutz33311):

Asa pierzi bani! daca cumperi un ou cu 20 si il vinzi cu 21 pierzi bani!

5 răspunsuri:
| Kittiulia a răspuns:

Scrie pe google ferma vesela instruction si o sa a-ti explice tot sau poate are chiar in joc
funda+vot?happy

| iuli000 a răspuns:

Eu joc de mult si am strans de pe campuri produse am vandut (la piata numai daca este scump ) de pe campuri iei puncte care te ajuta sa treci niveluri si poti face produse noi. dupa asta extinde cladirile ia-ti a doua ferma gaterul silvicultura (dar zona de picnic sa nu investesti in ea ) multa bafta. asa am facut si strang si 30000pD pe zi

| alexandraind_7100 a răspuns:

Nu stiu as vrea sa stiu dar ah nu stiu e un secret carel ale varumeu si nu vrea sa mi-l spuna cacamas in gura lui nu vrea

| Chriszi a răspuns:

Eu fac bani cu zona de picnic. Plantez 2-3 zile rosii si 2-3 zile cartofi si am bucataria de maioneza cu care de la nivel 17 poti face ketchup. Apoi in zona picnic fac cartofi prajiti cu ketchup si vand la piata. din socotelile mele este un castig. Pierzj bani doar pe seminte de rosii si cartoif apoi din ele iti scoti un castig enorm in 1 saptamana minim happy bafta