| Bitzy a întrebat:

Cum fac diamante pe lady popular? Sau daca trebuie sa primesc voturi imi puteti da? http://g.ladypopular.ro/profile.php?id=69917 adici ma puteti gasi! Multumesc anticipat! E urgent! Ofer

Răspuns Câştigător
| MillyMarinelaFlorin a răspuns:

Pai dai unde scrie jocuri si dai unde scrie razuiesti si razuiesti dai unde scrie incepe jocu si razuiesti si numai odata pe zi razuiesti funda daca nu te superi?

9 răspunsuri:
| St3fa a răspuns:

Pai diamentelle le cumeri! Mai primesti si cadou dupa timpul care te-ai jucat!
Sa ai o zii buna!

| Căpșuuu a răspuns:

Voturi iti putem da daca ai un talent si anume charisma...kre costa 50 de diamante_____
diamante nu poti kistiga pe gratis trebuie sa platesti cu bani adevarati sau mergi la mall la mystery si vezi ce castigi(haine, bani poate diamante)
in rest nu prea ai cum altfel sa faci rost de diamante

| Căpșuuu a răspuns:

Da la ala cu razuitul nu primesti diamante.primesti tot bani.degeaba i-ai dat fundita

| SteffJess a răspuns:

Nu poti sa faci diamante doar daca le cumperi cu bani reali.eu sunt la nivelu 3 si nu pot sa votez da poti sa-mi dai tu voturi sau altii? plzz is,, buya,, sau cadou.multumesc!:*aaaa...si la inceput ai 8 diamante si dupa aia o sa-ti dea inca 50 daca completezi ceva...

| Alekaaa_7170 a răspuns:

Florin...tu nu ai dreptate nu merge razuitx(

| Alecsyyya a răspuns:

Diamnatele le poti cumpara cu bani reli. Diamantele sunt mijlocul de plată premium în joc. Acestea pot fi primite în câteva moduri– prin trimiterea unui SMS, prin PayPal sau prin card de credit, prin atragerea prietenilor (vei primi 10% din diamantele cumpărate de la jucători pe care i-ai invitat tu în Lady Popular) sau jucând buticul misterios. Cand o sa faci 100 de zile o sa primesti 200 de diamnate.

| ralukutza123456789 a răspuns (pentru SteffJess):

Ba nu ai 8 diamante la inceput

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știu cum faci diamante!