Acolo trebuie sa apesi pe numerele din partea dreapta a tastaturei(num lock)sageata dreapta va fi 4, sageata in sus va fi 8, sageata in os va fi 2 si in stanga 4. Sper ca iti va fi de folos. Funda?
Eu fac cum trebui acolo dar nu-mi merge cica oponnent 2000 si ceva si eu de-a bea 100si ceva
Si nu merge, eu am incercat de multe oro in acelasi timp si nu merge
Si cum se face o misiune in Gta Vice City? Ca nu mergee
Trebuie sa apesi pe acele sageti. Cand o sageata se afla in acel cerculet, imediat trebuie sa apesi sageata respectiva. Daca tie ti se pare acea misiune grea, si esti abia la inceput. Nu stiu daca o sa reusesti vreodata sa termini acest joc, nu mai zic de intreaga serie!
Dar cum pot sa trec de plaja, pentru ca si acolo este greu si vin prea repede sagetiile!
Cumva e cea cu dansu nu mai stiu ex numele trebuie sa folosesti sagetile din dreapta sau cele din dreapta cu numere aceal cu 8 sageanta pe ala trebuie sa le folosesti funa
Uite si tu ca multa lume stie cum de tu nu sti? nu citesti ce iti zic aia? nu sti engleza?
Va rog imi spune cineva cum trec de misiunea cu plaja trebuie sa danses ce trebuie sa fac
Da trebuie sa dansezi pe ritmul sagetiilor dar tot acelea din dreapta ca si la masina aceea;
Nu trebuie sa dansezi faci un concurs de inot pana in orasul SAN FIERO si ajungi la niste biciclete mergi cu ele si ca sa treci misiunea trebuie sa ai jocul GTA SAN ANDREAS misionat
adica cu toate misiunile facute
De pe 4, 6, 8, 2 controlezi. Exemplu:
daca sageata iti arata in dreapta apesi pe 6 adica butonul din dreapta.Iar cand sageata ajunge in mijlocul cercului acela tu faci pe o tasta. Adica daca e in sus tu faci pe 8 care inseamna sus.Dar...nu cifrele de sus si cele din dreapta.