Daca vrei RT ai 3 variante:
1. Cumperi de pe site.
2.Iti iei free tot de pe site.
3.Iti bagi hack de RT, dar nu stiu hackuri de RT, daca nu sti sa cumperi pe site, uite cum faci:1. Apasa sus langa numele tau(NickName) la Depozit(Semnu ala mic cu RT pe el), 2.Selectezi cat RT vrei sa iei, 3.Platesti. Dar daca vrei RT free uite cum faci: Tot acolo la depozit, apesi pe semnul pe care scrie "Earn Free RT"(Este putin mai sus decat semnul cu "Toate Optiunile", alegi de acolo ce card vrei pentru ca fiecare are...cum sa zic."Misiunile" lui,alege oferta, fa ce ti se cere acolo(Completeaza ce iti zice) si dupa aceea dai refresh la pagina, relogheazate pe MV, daca nu ti-a aparut RT-ul asteapta ca o sa-ti apara pentru ca fiecare are un timp de asteptare pana se verifica, de exemplu:
1-5 minute, 15-38 minute, intelegi? Nu e greu dar daca mai ai nevoie de ajutor dmi Add Friend si o sa te ajut cu tot ce vrei, asta... daca stiu bineinteles dar eu stiu destule.
Oops...am uitat sa spun ca intai trebuie sa te loghezi pe site dar se subintelege..cred.
Daca vrei RT trebuie sa cumperi cu bani
daca vrei RT free trebuie sa te duci pe siteul microvolts du-te la shop--> get rt
si in bara aia din stanga ai Earn free rt.
Dai click pe ea si acolo vei avea niste optiuni cu care poti sa castigi Rt, sper ca ti-am fost de ajutor!