| κίllą a întrebat:

Cum fac sa blochez un utilizator la hi5? Acord

10 răspunsuri:
| Stelutssa a răspuns:

Daca iti e prieten->intri pe profilul respectivului utilizator->il stergi din prieteni->apoi dai pe blocare utilizator. Sper ca te-am ajutatkisskisskiss. Plz fundakiss. Craciun fericit!

| DoRu a răspuns:

Pai depinde sunt 2 moduri
Cand pe mess iti da cineva adresa lui de hi5 si u nu-l ai ca prieten adaugat scrie pe acolo Blocheaza utilizator sua cand vezi hi5 la cineva scrie pe acolo Blocheaza utilizator

| Mony a răspuns:

Nu cred ca potisadsadsadsad,
Da poti sa-l stergi din lista de prieteni, si poate ca atunci nu o sa-ti mai poata da comm si poate ca o trebuiasca sa-ti ceara iar cerere
Da din cate stiu nu cred ca poti bloca pe cinevabig grinbig grin
sper ca am fost de ajutorbig grin
pa

| madalicious a răspuns:

Inainte sa faci asta trebuie sa-l scoti de laprieten pe acel utilizator. Sub poza persoanei pe care vrei s-o blochezi, daca are profilul privat, scrie :adauga ca prieten, trimite mesaj, dai la ultima optiune unde scrie : Blocare utilizator si hi5-ul te va intreba : Ai ales să-l blochezi pe x astfel încât să nu te poată contacta.

x nu va mai putea să-ţi trimită mesaje, solicitări de prietenie sau comentarii.

Sigur blochezi pe x?
Va scrie ceva de genul de mai sus.
Selectezi Da, si dupa aceea il blochezi pe utilizatorul acela, nu-ti vede pozele, nu-ti poate lasa comentarii, nimic.

Hi5 liber, care nu este privat : sub poza persoanei scrie asa :

Fotografii
Prieteni
Grupuri
Carnet
Oferă un cadou
Adaugă ca prieten
Trimite mesaj
Lasă un comentariu
Adaugă la Preferate
Dă-le un Five
Utilizează acest aspect
Blocare utilizator, si tu alegi ultima varianta adica blocare utilizator, si te va intreba ca si la prima varianta, cu hi5-ul privat, si daca esti sigura ca vrei sa blochezi acel utilizator dai click pe "Da".

Bafta si sper ca te-am ajutat. happy

| mafi5 a răspuns:

Buna!
untra pe profilul persoanei si in dreapta cauta blocheaza utilizatorbig grin
funditaaaaaaaaaaaaaa?batting eyelashes

| Sapphire a răspuns:

Te duci pe profilul persoanei pe care vrei sa ii blochezi profilul, dupa, unde este fotografia de profil, sunt linkurile cu "adauga ca prieten", "trimite mesaj". Acolo e si linkul cu "blocheaza acest utilizator". Dar am vazut ca nu la toti apare acest link. happy

| Rizer a răspuns:

Dai la profilul lui si scrie: "blocare utilizator" dai ok si gata, sper ca team putu ajuta
by
tzupyka...
...:*:*:*

| vlaaddd a răspuns:

Iti pui profilul privat si il stergi de la prieteni.

| BlackPearl a răspuns:

Te duci la profilul lui/ei si dai blocheaza acest utilizator sau block userhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce ii da-i eliminare ai optiunea de a-l bloca

Întrebări similare