Daca iti e prieten->intri pe profilul respectivului utilizator->il stergi din prieteni->apoi dai pe blocare utilizator. Sper ca te-am ajutat. Plz funda. Craciun fericit!
Pai depinde sunt 2 moduri
Cand pe mess iti da cineva adresa lui de hi5 si u nu-l ai ca prieten adaugat scrie pe acolo Blocheaza utilizator sua cand vezi hi5 la cineva scrie pe acolo Blocheaza utilizator
Nu cred ca poti,
Da poti sa-l stergi din lista de prieteni, si poate ca atunci nu o sa-ti mai poata da comm si poate ca o trebuiasca sa-ti ceara iar cerere
Da din cate stiu nu cred ca poti bloca pe cineva
sper ca am fost de ajutor
pa
Inainte sa faci asta trebuie sa-l scoti de laprieten pe acel utilizator. Sub poza persoanei pe care vrei s-o blochezi, daca are profilul privat, scrie :adauga ca prieten, trimite mesaj, dai la ultima optiune unde scrie : Blocare utilizator si hi5-ul te va intreba : Ai ales să-l blochezi pe x astfel încât să nu te poată contacta.
x nu va mai putea să-ţi trimită mesaje, solicitări de prietenie sau comentarii.
Sigur blochezi pe x?
Va scrie ceva de genul de mai sus.
Selectezi Da, si dupa aceea il blochezi pe utilizatorul acela, nu-ti vede pozele, nu-ti poate lasa comentarii, nimic.
Hi5 liber, care nu este privat : sub poza persoanei scrie asa :
Fotografii
Prieteni
Grupuri
Carnet
Oferă un cadou
Adaugă ca prieten
Trimite mesaj
Lasă un comentariu
Adaugă la Preferate
Dă-le un Five
Utilizează acest aspect
Blocare utilizator, si tu alegi ultima varianta adica blocare utilizator, si te va intreba ca si la prima varianta, cu hi5-ul privat, si daca esti sigura ca vrei sa blochezi acel utilizator dai click pe "Da".
Bafta si sper ca te-am ajutat.
Buna!
untra pe profilul persoanei si in dreapta cauta blocheaza utilizator
funditaaaaaaaaaaaaaa?
Te duci pe profilul persoanei pe care vrei sa ii blochezi profilul, dupa, unde este fotografia de profil, sunt linkurile cu "adauga ca prieten", "trimite mesaj". Acolo e si linkul cu "blocheaza acest utilizator". Dar am vazut ca nu la toti apare acest link.
Dai la profilul lui si scrie: "blocare utilizator" dai ok si gata, sper ca team putu ajuta
by
tzupyka...
...:*:*:*
NesquikDuoSpecial întreabă:
Seth15 întreabă:
Yurisa întreabă: