anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac sa imi gasesc talentul?

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Daca nu l-ai gasit pana acum, inseamna ca nu ai.

| JaJe a răspuns:

Incearca la Romanii au talent

| Ciprian a răspuns:

Vezi ce iti place sa faci. Ala e talentul tau.

| JustMelavJustMe a răspuns:

Te gandesti la ce-ti palce cel imi mult.incerci pe aia si pe aia si chiar daca ti se pare ok intreba pe cineva cae se pricepe. NU e greu.trebuie sa ai incredere in tine fiecare are talente.defecti. caalitati etc! Trebuie sa tii capul sus si sigur gasesti tu ceva.nu asa de mare branza. vezi desen.catat.dansat orice...chiar si recitatul e tot un talent! N-ai grija sifgur gasesti tu ceva...

| Sophie a răspuns:

La ce te pricepi cel mai bine si iti place sa faci.happy

| deea98 a răspuns:

Si eu sunt in aceasta mare cautare. Pur si simplu nu imi descopar niciun talent! Tragic, no?straight face Imi place sa fac multe lucruri, dar nu am talent la nimicthinking Eu zic ca cel mai bine este sa fii libera, sa nu te preocupe asta, iar talentul va iesi la iveala cu timpul. Poate ca, intr-o zi cu soare iti va veni cheful sa compui si vei vedea ca intr-adevar ai talent la compus. Sau poate ca ai "talentul" de a ajuta oamenii:]. Oricum, tu ai deja un talent: talentul de a fii diferit! Mentine-l pe acela, iar cu timpul vor aparea si celelalate:*.

O zi buna!

| Dana a răspuns:

Asteapta! Va veni ziua in care talentrul te va gasi! Asteptatea e cel mai bun lucru care il poti face! Intr-o zi il vei gasi te asigut! si daca nu te deranjaza sa dai un click aici...http://fripta.com/u.php?user=Dana98 mersi!

| MeDeEa14DeEa a răspuns:

Gandeste-te la ceva ce-ti place. Apoi pune-l in practica. Daca crezi ca este un talent atunci ai reusit, dar daca nu la ceea ce-ti place incearca sa adaugi ceva pentu a deveni un talent.I-ti urez mult succes!

| marya19 a răspuns:

Fa mai multe lucruri si vezi ce te pasioneaza sau ce iti iese cel mai binewinking