| yna16 a întrebat:

Cum fac sa imi mearga microfonul la laptop...ca la oricine dau sa vb prin microfon nu ma aude dar eu il aud p respectivu ...merci!

4 răspunsuri:
| Nanutzu a răspuns:

Verifica daca ai bagata mufa roz in locul roz din spate de la calculator.

| SingleFlavor a răspuns:

Nu cred ca e defect uite ce trebuie sa faci > asta depinde de windows dau exemlu XP > te duci in bara de jos dai click dreapta pe VOLUME > Open volume Control >Options? Properties> Si acolo cauti MIC si bifezi casuta dai ok||| o sa apara in coloana aia mare de mix-uri si coloana MIC verifica sa NU fie bifat MUTE si gata merge! Ast rasp sa vad daca a functionat

| xd_5261 a răspuns:

In primul rand te asiguri ca e conectat bine si in al doilea rand poate fi defect din fabricatie

| sasukeady a răspuns (pentru xd_5261):

Am si eu un laptop care are incorporat un microfon langa camera web. Si vreau sa imi pun castile si sa fac sa imi mearga microfonul dar nu merge microfonul de la casca, merge doar ala de la camera web, dar trebuie sa tip ca a venit un vecin la mine ca vorbeam cu cineva pe laptop si tipam ca nu ma auzea ala cu microfonul de la laptop ( era ora 3 dimineata ) Microfonul e la maxim dar e prea departe si nu ma aude. Incerc eu sa fac microfonul de la casca dar nu am gasit nicio solutie.