Poi dai sus la "cont " apoi in dreapta scrie mai multe chestii.si dai la "Administrează setările de confidenţialitate" si acolo iti apar mai multe si dai la prima "acord doar prietenilor mei dreptul de a `mi vizualiza profilu :*
si salvare
Bafta
Da se poate...Iti explic: Intra pe contul tau.Dai la "cont" de langa "log out". Acolo iti scrie intr-o coloana :"Setari cont", Istoric tranzactie","Administreaza setarile de confidentialitate" si dedesubt "Ajutor monede hi5" dai la a treia "Administreaza setarile de confidentialitate". Acolo citesti toate alea si vezi daca iti convine sau nu. Daca vrei sa schimbi ceva,dai pe el, si iti apare in jos sa alegi altceva, si dai salvare.Succes!
Simplu
Intrii pe hi5 si vezi ca sus in dreapta iti apare mesaj | cont | etc. tu dai pe cont, si te uiti in dreapta unde scrie LINKURI LEGATE DE CONT si dai pe ' Administrează setările de confidenţialitate' dupa o sa iti apara mai multe optiuni vezi ca prima optiune este ' Setări de profil' si apesi pe prima chestie ( probabi tie iti apare ' ACord alto utilizatori dreptul de a imi vizualiza profilul) apesi pe asta si selectezi cealalta chesti cu ' doar prietenii imi pot vedea profilul', si faci asa si cu restul. Bafta :3!