Cel mai bine e sa n-o saruti de fata cu alte persoane, si sa te asiguri ca si ea simte ceva pentru tine!
Joci jocuri cu mai multi prieteni. genu d "Adevar, provocare sau minciuna" j vb cu un prieten inainte si ii spui sa te provoce sa o saruti.Sau poti juca "Ai cazut intr. o fantana" sprer ca sti jocul
Pai cum sa se supere? Cum vine asta daca te place o sa stea ca sa zic asa. se poate rusina daca oiei prin surprindere si daca se uita altii la voi in momentul vostru. Bafta
Pentru inceput trebuie sa o duci intr-un loc nu stiu "magic" romantic si ajut-o sa se simta bine si sa se faca comoda. Incepeti cu mancatul prima data...incearca sa o distrezi sa o faci sa se simta il largul ei. Apoi te ridici de pe scaun si incet te apropii spunandu-i cat de minunata e, ca esti indragostit de ea si ca vrei ceva mai mult de la ea. Vei vedea ca va fi prea fermecata (daca si ea te place) de cuvintele tale incat nu se va rusina cat va veti saruta. Bafta:*... fundita:-o3?
Pai...depinde de fata. Daca e o fata care te place inseamna ca poti sa o saruti la o plimbare in parc sau la un suc si sarut-o romantic. Daca fata respectiva nu te place sau are prieten se va supara putin dar poti sa spui ceva gen:"scuze.imi pare rau. m`am lasat dus de val. Iarta`ma".nah.succes!
Mai intai trebuie sa te asiguri ca vrea si ea acel sarut ca nu o poti obliga
Da dar cand ie cu mine se emotioneaza gen impedicari, i se incurca limba in gura si i se slabesc genunchi...si pot sa zic ca e cea mai frumoasa din scoala si e in cl cu mine intra 8
Daca nu vrei sa va rusinati ducetiva in un loc linistit si sa nu va vada nimeni... spune-i sa inchida ochi si sa numere pana la 10 si saruto...asa a functionat la mine si a fost super
Davyduchiha2001 întreabă: