| CookieTsang a întrebat:

Cum fac sa treaca vanataile mai rapid? :-s Mi-am facut azi una si nu vreau sa merg cu ea asa la scoala. :-s Dau funda, plz raspunsuri am nevoie. :-s

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Vanataile trec cu impachetari cu cartofi cruzi, rasi, amestecati cu putin lapte sau cu branza de vaci (din leacurile bunicii); sau pune gheata ori un obiect metalic rece pe ea; incearca si cu cu unguent: Lasonilul, Lioton gel sau crema de arnica.

9 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Comprese cu gheata sau apa rece

| Zenithf a răspuns:

Lioton gel sau, mai natural, cu cataplasma de patlagina sau varza.

| Zenithf a răspuns:

Unguentul cu diclofenac si altele de genul ala au alte aplicatii, Lioton gel este pentru imbunatatirea circulatiei, imbunatatind circulatia ajuta sa se elimine mai repede sangele inchegat de sub piele care ii da culoarea vinetie. Masajele si apa calda ajuta de asemenea.

| Lala20 a răspuns:

Incearca sa pui gheata.

| CookieTsang explică:

Spawny24 : nu cred ca tie ti-ar convenii sa mergi la scoala cu o vanataie la ochii din cauza ca te-ai batut cu sorta -_-''

| Spawny24 a răspuns:

Anticicatrizant daca ai cicatrice. daca ai coaja. nu stiu. cel mai bine ar fi sa o lasi in pace.

| mon@29 a răspuns:

Freacate seara ca diclofenac sau ceva asemanator. de la farmacie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine cu compresa rece rece pusa pe vanataie

| ddiana a răspuns:

Dupa ce imi facusem baie cu apa mai fierbinte, vanataia se facuse galbena aproape ca nu se mai observa happy Incearca si tu, fa-ti baie cu apa calda cat sa o suporti.
P. S : Acuma sa nu te oparesti, ai grijahee hee