| alina14 a întrebat:

Cum faci sa iesi de pe"TPU"? adica sa nu mai apara intrebarile mele pe acest site, nici profilul meu, pentru ca unii sunt rai.

Răspuns Câştigător
| xibalba a răspuns:

Iti stergi contul. te duci sus la Contact si ii trimiti un mail Ralucai, administratorul site`ului, in care ii vei spune ca vrei sa iti fie sters contul si gata.

7 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu mai intrii... pur si simplu.Si nu, nu unii sunt rai. Unii sunt prosti. Poate prea prosti.

| bluesky a răspuns:

Dai logout, putin mai jos de intrebarile mele si mai poti intra cand vrei doar sa iti scrii e-mailul si parola.winking

| Majj a răspuns:

Nu merita sa te superi pentru toti cretinii. Asa eram si eu la inceput, ma suparam pentru orice nimic(ca o fata) da ce naiba... trebuie sa fii puternica, altfel te calca toti "raii" in picioare! Da-i naibii happy

La multi ani!

daniela
| daniela a răspuns:

Trimite-i un mesaj Ralucai pe contact, dar ne pare rau ca pleci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alina, ia uitate in oglinda si comparate cu ceilalti.eu m-am uitat in a mea oglinda a sufletului meu, si sunt si eu rau. da ma straduiesc sa devin mai bun. ori vrei sa se schimbe toti de dragul tau? putine sanse.va trebui sa te schimbi tu in raport cu ceilalti.si acceptand pe ceilalti asa cum sunt. ajutandui, demonstrand ca esti mai buna decat raii astia, devii inteleapta. e o lupta grea dar interesanta.si obtii si victorii.succes.

Abh
| Abh a răspuns:

Eu sunt unul din aia rai si prosti. Majoritatea sunt asa. Daca nu faci fata, te inteleg. Poate peste cativa ani o sa realizezi ca n-ai unde sa fugi, trebuie sa contrezi viata si sa scoti ce poti mai bun din ce ti se ofera.

| anda1313 a răspuns:

Nu pleca. La asta m-am gandit si eu dupa ce am primit raspunsuri rele. Ar fi pacat. Trebuie sa gasim o solutie, sa blocam sau sa stergem raspunsurile rautacioase. Sunt multe persoane bune pe TPU, dar si ca rai, ca peste tot in lume.