| nimicaici a întrebat:

Cum faci sa nu mai ai emoti in fata unui baiat si despre ce subiecte poti vorbi ca fata?

Răspuns Câştigător
| dianadya a răspuns:

Incearca sa il cunosti.Iao usor.Incearca sa gasesti subiecte in comun.Nu il minti. Spune-i despre tine.Relaxeaza-te.Daca chiar ii place de tine si tine la tine nu ai de ce sa ai emotii.E una din filele Cartii Vietii.Fa-ti curaj.Iti urez succes.

7 răspunsuri:
| Dina a răspuns:

Te simti liber
Si in privinta cu subiectele cred ca baiatul mai mult vorbeste,dar ca sa nu pari plictisitoare poti intreba despre viata personala, sentimente, hobby etc.

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Hey,incearca sa vorbeste despre ceva ce ii place lui foarte mukt poate asa va fi concentart pe subiect si nu s-ar axa foarte mult pe emotiile talewinking!

| Reiatsunami a răspuns:

Iei un diazepam si ca subiecte, analizarea teoriilor filosofice si explorarea posibilitatilor metafizice intr-o lume guvernata de idioti.

| GeorgiiB a răspuns:

Pai uite poti sa vorbesti despre ce ii place lui.Adia incearca sa vorbesti cu el.Nu stiu de ex : cand esti cu el incearca sa ii zici de ex "tie ce muzica iti place" Sau ceva de genul ca sa vezi daca ai ceva in comun cu el.Dar nu fi asa de emotionata.

| enverhoxha a răspuns:

Fetele au emoţii în faţa băieţilor? Hm, uite că la asta nu m-am gândit.

| DarkMyst1 a răspuns:

Aceiasi problema am si eu... cu toate ca is baiat happy

| albu1989 a răspuns:

Despre absolut orice poti vorbi daca baiatu este intelegator big grin stiu pe pielea mea tongue