Incearca sa fii in preajma lui cat mai des. Daca sunteti colegi roaga-l sa te ajute la o tema. Daca sunteti din cercul de prieteni roaga-l sa te acompanieze pana undeva. Zambeste-i des si arunca-i ocheade. Uita-te in ochii lui insistent din cand in cand si lasa-l sa te vada. Poti sa bati apropouri despre relatii. Asa afli daca are pe cineva si daca nu are incerci sa ii sugerezi ca esti disponibila.
Ai o prietena sau un prieten care il cunoaste? Pune-i pe ei sa ii spuna sau sa faca apropouri despre tine. Poate iese ceva sau iti vor spune ce crede el despre tine si vei lamuri problema.
Baieti in general stiu cine ii place si cine nu, citeste limbajul corpului, corpontamentul si il transforma in cuvinte, te tradeaza orice privire sau actiune pentru ca ne punem intrebarea "de ce" daca te ignora mai incearca dar nu insista!
Invital la o plimbare, un suc, un film si poate preia el initiativa daca nu spune-i ce vrei sub forma de gluma si vezi cum reactioneaza, daca raspunde pozitiv, dar tot sub forma de gluma, ii spui cand sunteti singuri ca tu totusi nu ai glumit si vezi daca iti impartaseste si el aceleasi sentimente!
La mine e cam la fel, doar putin diferit...
sa va spun:
cand vb cu el pe mess e foarte dulke, draguta sh face tot felul de gesturi draguta, pe cand la scoala e un simplu baiat care nu il intereseaza nimic sh chestii d-astea.astaseara cand am vb cu el nu a mai fost asa. a fost pur sh simplu ''el'' ...sh celei mai bune prietene a mea ii place de el.sh m-am certata cu ea pe tema asta. dar nici la el nu vreau sa renunt.va rog ajutati-ma...
Să nu faci niciodată primul pas, lasa-l pe el sa vina la tine... daca nu inseamna ca nu te place
anonim_4396 întreabă:
Ela_8933 întreabă:
Andrei1027 întreabă: