| deyutzyk97 a întrebat:

Cum imi cumpar haine bijuteri pe ubi.world.com si cum fac bani help...care raspunde primul si corect

Răspuns Câştigător
| anavanessahudgens a răspuns:

Bani faci jucandu-te jocuri de la arcade! iar hainele ti le iei de la town store... dai unde scrie sale!

31 răspunsuri:
| ღBrUnEtHaAaღ a răspuns:

Te duci in magazine, apoi umbli cu mousu prin tot magazinu si unde vezi ca sclipeste, da click si primesti haine, sau de pus prin casa si bani, te plimbi prin oras si dai click pe stelute sau inimioare, si cumparaturi faci de la town store. succes!

| Katalynutza99 a răspuns:

Intreaba-ti prieteni. probabil ei stiu sau cauta pe alt site

| darcalex a răspuns:

Jocu asta e pentru tampitzi e oribil!

| tputputpux3 a răspuns:

Simplu. dac vrei sa-ti faci bani te duci la imagineisland(prima insula)si cauti stele sau poti sa te duci si pe a 2 si a 3 insula unde o sa gasesti mingiute(trebuie sa le iei), poti sa te duci si pe ultima insula(stylelabisland)unde o sa gasesti inimi si trebuie sa le iei. daca vrei sati cumperi haine te duci pe summitcityisland(insula pe care locuiesti)la townstore si gasesti ce haine vrei. sper ca ti-am fost de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bfvcb v vc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri in case dai clic peste tot si castigi haine bijuteri etc si vezi video

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai intri prin magazine si dai click unde sclipeste si iti da lucruri iar de cumparat iti poti cumparav de la town store si di sale si e in sumnit city eu sunt cea mai bogata deci stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa apesi pe balonul ala cu calatorii iti alegi insula si gasecti cate ceva de exemplu la insula cu animale daca te plimbi pe drum gasesti niste mingi rosii care valoreaza 100 la insula cu stil gasesti niste inimioare roz care valoreaza tot 100 iar la cealalta nu stiu nici eu tot incerc sa aflu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa te plimbi cu bicicleta si sa vezi inimioare care daca apesi pe ele iti dau 100 ubi points, si sa te joci la arcade!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci bani castigand trofee. le castigi vizitand case, candd te uiti de exemplu la tablouri di mai multe.hainele le cumperi de la town store sau le primesti gratis de la casele unde sunt nustiuce fete.pentru ati da seama unde sunt ascunse margi cu mouss-ul prin camera si vezi unde straluceste. dai click si iti apare hina sau daca nu un obiect pentru casa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E usor te jocijocuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde ai dat ca sa pui intrebari big grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va jucati la Arcade, pentru ca nu castigati bani... daca treceti pe langa 5 case diferite(si intrati)primiti 500 bani + un trofeu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa iei trofee, vizionand filme, poze, vizitand case...etc
asa eu am facut 90. 000 de ubi points!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la town store si dai clic pe sale insula summit city

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...bijuteriile si hainele ei bine si mobila din casa poti sa le cumperi de la magazinul de pe insula din fata dar daca vrei sa economisesti bani trebuie sa intri in fiecare cladire din insula din stanga(insula imagine), iar banii ii faci cautand stele pe pe insula din stanga, mingi pe insula din dreapta iar pe insula din spate inimioare.Fii atent(a) in insula din fata nu vei gasi nimic si daca vrei sa fim prieteni(prietene) in joc cauta-ma (LovelyFairy1774).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci bani daca prinzi iepuri aia si iti cumperi lucruri daca sti franceza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci pe harta si de aici nu mai stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebe sa iei toate ouale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In loc sa te joci jocuri de copii mici mai bine te-ai juca imvu. poate iti place mai mult decat ubi. world

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bani sunt ubi pointsurile si haine iti iei de la tawn store. Apropo cum imi fac prieteni in ubi world?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa faci bani trebuie sa te joci jocurile de la arcade numai ca trebuie sa ai cont si la haine te duci sa iei de la town store!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o intrebare unde este town store din uor world in imange? sau... va rog spuneti-mi!:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...fiind cea mai bogata de pe ubi World (WackyWizard952)iti garantez 100% ca nu e nevoie sa-ti raspunda altii.fiind.ca.e floare la ureche!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri in case si cauti lucrurule care sclipesc si castigi lucruri tari

| alisscrazy a răspuns:

Pai iti iei hainele de la town store unde scrie sale si iti alegi ce vrei haine bijuterii sau obiecte pentru casa sper ca ti-am fost de folos kiss

| Iulika1998 a răspuns:

Dar la unele oua apare sa bag niste codure.ce face?

| melisuka a răspuns:

I simplu... intri in toate magazinele din toate orasele si dai pe ce sclipeste si faci bani eu am 75. 000 ubipoint