Bani faci jucandu-te jocuri de la arcade! iar hainele ti le iei de la town store... dai unde scrie sale!
Te duci in magazine, apoi umbli cu mousu prin tot magazinu si unde vezi ca sclipeste, da click si primesti haine, sau de pus prin casa si bani, te plimbi prin oras si dai click pe stelute sau inimioare, si cumparaturi faci de la town store. succes!
Simplu. dac vrei sa-ti faci bani te duci la imagineisland(prima insula)si cauti stele sau poti sa te duci si pe a 2 si a 3 insula unde o sa gasesti mingiute(trebuie sa le iei), poti sa te duci si pe ultima insula(stylelabisland)unde o sa gasesti inimi si trebuie sa le iei. daca vrei sati cumperi haine te duci pe summitcityisland(insula pe care locuiesti)la townstore si gasesti ce haine vrei. sper ca ti-am fost de ajutor
Trebuie sa apesi pe balonul ala cu calatorii iti alegi insula si gasecti cate ceva de exemplu la insula cu animale daca te plimbi pe drum gasesti niste mingi rosii care valoreaza 100 la insula cu stil gasesti niste inimioare roz care valoreaza tot 100 iar la cealalta nu stiu nici eu tot incerc sa aflu.
Faci bani castigand trofee. le castigi vizitand case, candd te uiti de exemplu la tablouri di mai multe.hainele le cumperi de la town store sau le primesti gratis de la casele unde sunt nustiuce fete.pentru ati da seama unde sunt ascunse margi cu mouss-ul prin camera si vezi unde straluceste. dai click si iti apare hina sau daca nu un obiect pentru casa
Pai...bijuteriile si hainele ei bine si mobila din casa poti sa le cumperi de la magazinul de pe insula din fata dar daca vrei sa economisesti bani trebuie sa intri in fiecare cladire din insula din stanga(insula imagine), iar banii ii faci cautand stele pe pe insula din stanga, mingi pe insula din dreapta iar pe insula din spate inimioare.Fii atent(a) in insula din fata nu vei gasi nimic si daca vrei sa fim prieteni(prietene) in joc cauta-ma (LovelyFairy1774).
Pai iti iei hainele de la town store unde scrie sale si iti alegi ce vrei haine bijuterii sau obiecte pentru casa sper ca ti-am fost de folos
I simplu... intri in toate magazinele din toate orasele si dai pe ce sclipeste si faci bani eu am 75. 000 ubipoint