| ღBrokenツAngeℓღ a întrebat:

Cum imi fac contul de Facebook privat?

Răspuns Câştigător
| KiraVonHell a răspuns:

Buna!
1)Da acolo unde iti arata o sageata care arata in jos
2)Apoi dai la "Setari de confidentialitate"
3)Si setezi vizibil doar pentru tine"Personalizat"doar pentru prieteni "Prieteni".

papa.

| mariusboss98 a răspuns (pentru KiraVonHell):

Ma poti ajuta si pe mine?

5 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Buna, si eu am tot incercat si am reusit pan' la urma.Pai, te duci la profilul tau si apesi ''eidteaza profiulul'' apoi ti-se deschide o pagina cu numele tau data nasterii si daca cumva vrei sa adaugi niste dat perosnale le scrii acolo.In stanga ta, syb patratul acela unde scrie arta si distractie, sportuei, serviciu si altele este acolo un mic fragment care spune ''Vă puteţi vizita pagina cu setări de confidenţialitate pentru alte ajustări.Apesi pe ''setari de confidentialitate'' si ti-se deschide o pagina si te uiti putin mai in mijloc unde scrie ''Ajustaţi confidenţialitatea implicită'' si ai acolo trei casetutza care trebuie bifate.Tu daca vrei profil privat apesi ''Prieteni'' si dupa aceea se seteaza singur tot, daca vrei sa il faci iarasi vizibil la toata lumea mergi tot la setari de confidentialitate si bifezi casetutza ''Prietenii prietenilor''.Daca vrei ca nimeni sa nu iti vada profilul, decat tu apesi csetutza ''Personalizat''. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?love struckx

| FadetoBlack a răspuns:

Poi Acolo sus pe albastru trebuie sa scrie acasa sau home in dreapta trebuie sa fie o sageata dai p aia si apoi scrie 'setari de confidentialitate dai acolo si apoi te descurci. Bafta!:*

| Mimi58 a răspuns:

Trebuie sa dai la Setări confidenţialitate si iti poti alege cine sa iti viziteze profilul:prieteni, prieteniiprietenilor sau personalizat!

| Elena_Madalina_1990_7AMN a răspuns:

Cum sa imi fac contul de Facebook privat

Întrebări similare