| blockbuster a întrebat:

Cum imi fac server pe metin? am inteles ca se face foarte greu. ma ajutati va rog? vreau sa devin GMtonguebig grin sunt nebun dupa metin. bine eu ma joc ro. deci va rog frumos din suflet, spuneti-mi cum se face. va dau id meu de mess daca e nevoie...

129 răspunsuri:
| RandyOrton_2521 a răspuns:

Ce 18 ani pe draq laughing)))) poti si e foarte simplu! cine vrea server de metin2 sa dea ad la id meu mydestiny_superstar!

| tatamare a răspuns:

Block. se poate face usor iti trebuie rabdare si timp liber. iar tu ala care ai zis ca ti-ai facut GX-ul, manaci un mare ****.

| AllieAmphetamine a răspuns:

Buna eu am 13 ani si sunt GA pe propriul meu server si app e destul de greu sa faci un server intra si uh pe youtube si o sa gasesti acolo tutorialehappy

| catalinradu92 a răspuns:

Sa ti explic eu deci 1 crezi ca serveru de metin2 e greu de facut deunde e foarte usor 2 serveru de metin2 intr-adevar anumite programe costa bani dar depinde cum ese servaru de exemplu mi-am facut si eu un server de metin2 simi-a iesit host-ul 24/24 fara lag fara bug.da da iti eu raspunderea ca sa fi GM/GA nu-i asa de simplu cum crezi.si apropo cei care cred ca trebuie sa ai minim 18 ani nu-i adevarat eu de ce am 12 ani si tin bine serveru si la pc iti spun eu iti trebuie placa video minim 32mb, processor 2, 0Ghz Gpu, ram 1GB asta e pe ip dar pe hamachi iti trebuie placa video 256, ram2GB,processor 2,0Ghz Gpu

| AlexxxxD a răspuns:

Ma depinde pe ce server vrei sa fi gm pe ro e singuru care iti cere minim 18 ani in rest privatele sunt 14 ani+ si ca sa fi gm trebuie sa stii unele comenzi pe derost gen de skilluri de sa dai lvl bani si iteme din astea

| narutosanchi a răspuns:

Ce ii bagati prosti in cap poti face un sv de metin2 in 20-30 min si ca sa fii GM nu trebuie nici un test ori esti prieten cu GA ori ii spui la GA sa iti dea GM si iti pune 2-3 intrebaari despre mt2
eu te pot ajuta sa faci sv de mt2

| Luci2000 a răspuns:

Mai taci poeche ca nu e asa... Daca iti faci serveru tau devi gm si nu trebuie sa "treci pintr-o serie de teste" e simplu sa faci un server... Daca vrei blockbuster iti dau gm pe serveru meu ok?

| dany763 a răspuns (pentru Luci2000):

Salut! Luci lasa-mi te rog id-ul tau!

| Luci2000 a răspuns (pentru dany763):

Uita-te la mesaje...ti-am trimis acolo id.

| gabyplay007 a răspuns:

Ce 18 ani si teste visezi ma.laughing esti beat? ..nici eu nu stiu dar 18. laughing..ma faci sa rad

| Moneyy a răspuns:

Fratilor pentru un sv de metin privat donatiile sa zicem ca le ia creatoru dar sv trebuie sa stea nonstop trebuie platit la banca la luna card pentru donatii etc la banca platesti si iti da svr gata facut si numai trebuie sa platesti la luna nu va mai complicati sa faketi voi unul de exemplu metin2tdlgamig e gata facut de banca plateste la luna sta svr nonstop cu pc inchis

| lalabend a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma ajuti si pe mine contra cost terog eu am nevoie

| EdiEddy a răspuns (pentru catalinradu92):

Coroiedy idu meu de mess
si ajuta-ma si pe mine sa fac sv te rog mult

| gherghelgabriel a răspuns:

BAGA ID MEU DE MESS gherghelgabriel17
te ajut eu sa faci serveru si sa mearga si la alti playerihappy

| okios1990 a răspuns:

Cine ma ajuta si pe mine sa imi fac un server de metin..va rog ma chinui de foarte mult timp..sa imi dea add la id-ul faraviitor... dau funda va multumesc

| alexandru1233210 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma baga-ma pe mine in lista te rog alx.alex44

| norbicyka a răspuns (pentru Luci2000):

Sal

| norbicyka a răspuns (pentru Luci2000):

Luci imi dai id-ul tau te rog? frumos?

| norbicyka a răspuns (pentru dany763):

Dany da-mi id-u lui Lucy

| CălinPL a răspuns:

rolling on the floor de unde ba test

| Molodoi a răspuns:

Eu știu pe cineva care a făcut un server de Metin2, te pun la contact cu el?

| Pain15 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu esti si prost ba baiatule ce p*** mea balmajesti acolo nu are nici o legatura cu ce e scris mai sus

| Muntean_Mihai_1981 a răspuns:

Am eu un sv de metin2 si vreau sa il deschid cine ma ajuta ii dau GM permanent contactati-ma la only_star997@yahoo.com

| victorbos a răspuns:

Ma ajuta si pe mine cineva uitati id meu victorbos13@yahoo.com dau GA SGA SAU OWN VEDEM NOI

| Ohala a răspuns:

Pliss ajutati-ma sa fac si eu un sv de mt 2

| Ohala a răspuns (pentru anonim_4396):

Man eu am 11 ani pot sa fac un sv de mt 2?

| Bogdany007 a răspuns:

Vrei sa te ajut cu serverul Metin2?
altrix699@yahoo.com contacteaza-ma

| MasterBM a răspuns (pentru poechce):

Tu esti... cum sa ai 18 ani sa ai sv de metin laughing poate pe ro trebuie sa ai 18 ani sa fi GM dar sa ai sv tau poti sa il ai si la 2 ani daca stii sa faci si sa ai pc bun laughing eu am 14 si am facut sv de metin pvp

| MasterBM a răspuns:

Ia id meu iuli_iulian70

| vladionut94 a răspuns:

Pai ai putea sa iti hostezi un server de metin2 cu forum si toate cele da este cam scump cel mai ieftin de la 25 euro pana la 80-100 euro/luna