Întrebare recomandată | Jose_Reynna_1996 a întrebat:

Cum imi organizez timpul mai bine?

12 răspunsuri:
| Bybanu a răspuns:

De unde sa stim ce faci tu zilnic? munca, scoala etc etc

| LaLaura a răspuns:

Buna. Fa-ti un program ( un orar), cu ceea ce faci la fiecare ora si fara sa sari peste acel program. Exemplu : la 7 - ma trezesc, la 7:15 i-au micul dejun, la 7: 30 ma spal pe fata si dinti.etc. Odata ce ai acel program nu mai ai cum sa pierzi timpul aiurea. O zi buna si succes!

| Trandafirii a răspuns:

Aranjeasa-ti programul in functie de ce ai.

| aXandra a răspuns:

Trebuie să vrei și să ai inițiativă.
Îți propui ceva și îl faci fără compromisuri.

| JessUnicorn a răspuns:

Crează-ţi o rutină originală, cumpără un marker de whiteboard şi un bureţel, şi fă-ţi planurile zilei + nopţii pe frigider. Sau pur şi simplu fi mai adunată, organizată... Nu încărca programul prea tare.

| lastyoubody a răspuns:

Iti dau un exemplu :vineri-intilnirea cu prietenelela ora 12:00; sau luni:sedinta cu parintii la ora 13:15, marti:volei la ora 15:30 si tot asa mai departe(este de dorit sa-ti scrii intr-un carnet sau asa ceva) mult succes!

| sNare a răspuns:

Mai partea cu organizatul programului intr-un fel de orar este o chestie foarte buna. Eu asa am facut referitor la zilele de scoala. Am estimat cat timp sa acord fiecarei discipline in asa fel incat sa imi ramana si timp liber. De asemenea poti face acest productivity schedule sub forma de tabel: scrii zilele dintr-o luna pe 3 randuri a cate zece coloane si fiecarei zi ii poti acorda o culoare pentru cat de activa ai fost in ziua respectiva (eu foloseam bulinele doar pentru zilele in care aveam scoala, gen: albastru pentru low - zile proaste/inactive; negru pentru good - zile bune iar rosu pentru best/cand am avut realizari). Iar la sfarsitul lunii faci media si vezi ce culoare a fost predominanta. Sper ca ti-am fost de folos.

| faranume99972 a răspuns:

Ti-ai putea face un program (orar) pe care ii pui pe perete in camera ta pe perete, si acelasi program il ti-l pui in geanta, ghiozdan si asa nu uiti ce ai de facut....Sau mai bine sunt aplicati care iti programeaza programul si iti organizeaza timpul foarte bine happy. Funda?

| faranume99972 a răspuns:

Ti-ai putea face un program (orar) pe care ii pui pe perete in camera ta pe perete, si acelasi program il ti-l pui in geanta, ghiozdan si asa nu uiti ce ai de facut. Sau mai bine sunt aplicati care iti programeaza programul si iti organizeaza timpul foarte bine. Funda?

| 24957605 a răspuns:

fa-ti un program in care sa incluzi ce vrei sa faci.

| Alexandra3001 a răspuns:

Cel mai bine iti scrii pe un carnetele ce trebuie sa faci in ziua respectiva si dupa ce ai facut o activitate o bifezi

| pisisexisirau a răspuns:

Nu mai sta pe TPU

Întrebări similare