Sa stii ca plansul este o buna metoda de a te descarca de nervi si energie negativa. Asa ca, atunci cand iti vine sa plangi, PLANGI! Lasa lacrimile sa curga si starea negativa sa iasa din tine, si o sa vezi ce bine te simti dupa. Insa, daca ai frecvent probleme in familie, incearca sa discuti cu cineva, sa ceri sfaturi, poate te ajuta. Nu tine in tine. Intreaba, discuta, cauta solutii. Incearca totusi sa nu fii negativista, si gandeste-te ca toate is trecatoare, deci si problemele. Numa bine iti doresc! Bye
Nu stiu problema si imi este greu sa iti dau un sfat.Cel mai bine ar fi sa incerci sa adormi.Asculta o melodie ce te poate calma, ceva ce iti place.Maine de dimineata o sa fie mult mai usor.
Hmmm,nervi rezultati din probleme de familie... Ignora, adapteazate, suporta si invata ca nu in totdeauna lucrurile sunt cum vrei tu.Si nu o sa rezolvi nimic cu lacrimile! Oprestete, poti trece peste orice.Numai bine!
Salutin primul rand,parearea mea este ca ar trebui sa-i spui cuiva de incredere,unui/unei prietene,unei rude problemele tale, ca sa poti varsa lacrimile pe umarul cuiva, sa-ti fie cineva alaturi care sa stie situatia ta si sa te ajute mereu cu sfaturi.Stiu ca uneori este foarte greu sa te abtii din plans,mai ales cand ai multi nervi si probleme pe cap,dar de multe ori plansul ne linisteste sufleteste si dupa,ne face sa ne simtim mai bine,mai ales daca ai cui sa-i spui toate necazurile tale,sa te confesezi,sa eliberezi necazurile din interiorul tau, sa te eliberezi de ele, spunandu-i-le altuia care te-ar putea intelege.Cu totii avem probleme in familie,fie ele si cat de mici,dar exista peste tot,si da este dificil,dar viata are suisuri si coborasuri; calmeaza-te,relaxeaza-te,nu te mai gandi la ce este rau,pentru ca asa atragi si tot negativismul si nu este bine,ai incredere in tine,spera,roaga-te la Dumnezeu sa aduca pacea atat in sufleta cat si in casa familiei tale,ai incredere,se va rezolva intr-o zi totulnu are rost sa plangi,pentru ca plansul nu te ajuta cu nimic, lacrimile nu rezolva nici o problema, incearca doar sa alungi gandurile rele...
sper ca te-am ajutat
Buna seara,la calmarea nervilor te poate ajuta si caiul de valeriana(o lta de valeriana,la o cana de apa),infuzia din flori si frunze de levantica combate si ea nervii, musetelul este si el un bun calmant al nervilor, ceaiul de tei ajuta si el si ginsengul revitalizeaza si tonifica sistemul nervos.Succes.
Uhm...asta e de rau.
doar gandeste-te ca intr-o zi vei avea casa ta si vei scapa de grijile prezente asa gandesc eu acum
si nu mai pune la suflet! incearca sa fii nepasatoare asculta o melodie la pian sau altceva care sa te calmeze
Everyday-Carly Comando
Need help da-mi un mesaj cu id tau... te pot asculta si poate chiar ajuta cu sfaturi
Buna seara! eu una iti spun sa procedezi asa: incearca sa te calmezi.si daca nu merge poti sa mergi la un psiholog.
Dalllya întreabă: