Si eu am aceeasi problema! spune-le ca ai nevoie de bani de alocatie ca sa-ti iei caiete,, carti! Lucruri de scoala! bafta! fundita?
Pai ar trebui sa discuti cu ei si sa le spui ca ai crescut si ca ai si tu nevoile tale . Poate ar merge si daca le-ai spune pe ce ai vrea sa ii cheltuiesti. Succes :*.
Spune-le ca o sa-ti folosesti bani cu cap, sau ca ai vrea sa cheltuiesti doar o parte, restul sa-i aduni si sa ii folosesti pentru nevoii, nu pentru chesti nefolositoare, dar tu vei face ce vrei cu bani deoare ce, daca iti cumperi ceva nefolositor [tigari, jucari, parfum(acestea le pot cumpara ei pentru tine)...etc]ei nu pot mai face nimic, dar eu iti sugerez sa nu iti cumperi prosti pe ei, SUNTEM IN CRIZA LOL! Succes!
Bună!
Dacă vrei alocaţia trebuie să vorbeşti cu părinţii tăi când sunt binedispuşi şi să le explici că ai nevoie de banii aceia pentru a-i folosi la şcoală şi în timpul liber.
Trebuie să le spui că nu îi vei cheltui aiurea pe prostii şi poate vor înţelege.
Convinge-i că eşti destul de mare ca să ai banii tăi de buzunar şi să nu fii nevoită să le ceri lor în fiecare zi.
Baftă!
Spunele ca daca o sa iti dea alocatia nu o sa le mai ceri bani. Functioneaza si o sa iti dea si bani