| RoxiutzaRux a întrebat:

Cum imi pot da seama ca mi. a dat cineva ignor? astept raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| dyddyyyx18 a răspuns:

Pai nu il mai vezi deloc online, si nici la mesaje nu mai raspunde.

8 răspunsuri:
| mika a răspuns:

Verifica-i id-ul pe www.vizgin.com. vezi ce-ti arata acolo cum este of sau on si dupa tragi concluzia

| dragutzyka29 a răspuns:

Nu iti poti da seama daca cineva ti-a dat ignore
iti poti da seama doar daca e pe invizibil de pe invisible

| GlamorousGirl111 a răspuns:

Intri pe www.yahoostatus.ro si daca acolo scrie online si tu nu il vezi inseamna ca ti-a dat ignore.

| Claudia_4326 a răspuns:

Cauti pe http://www.pulso.ro/ scrii id respectiv si daca vezi ca e intrat si la tine nu ti-a dat ignor, dar programul e pentru a afla cine e pe invizibil da poti afla si daca cineva ti-a dat ignor.

Funda?

| DanyEl_3199 a răspuns:

I trimiti un fisier(melodie, txt, poza, orice) chiar daca i offline si lasi fereastra in bara. Daca nu ti-a dat ignore si te tine pe invisible cand o sa iasa de pe mess o sa-ti apara ca a dat decline la acel fisier sau daca o sa-ti inchida fereastra la fel o sa-ti apara insa daca iese de pe mess si melodia ramane tot in astepatare de accept insamna ca ti-a dat ignore.

Ca sa vezi daca este online sau pe invisible te uiti aici: http://www.yahoo-invisible.eu/. Sper ca ai inteles

| Alex0194 a răspuns:

Pai nu-l mai vezi on niciodata si daca nu gresesc nu-i mai vezi nici avatarul care inainte aparea desi era offline

| evoke a răspuns:

Iti dai seama din simplul fapt ca atunci cand intra pe mess, tie nu iti mai apare ca este online. :] Poti sa verifici cu www.yahooscan.com daca este online sau nu. :] |Poti sa verifici si cu alte site-uri, dar acesta e singurul pe care il stiu eu care merge.|
Sper ca te-am ajutat. >:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca am bagat pe cineva in lista si inca nu mi-a dat add si pe pulso.ro arata ca e pe invisibile ce s-a intamplat nu mi-a dat accept? Astept raspunsuri! Va multumesc