Nu trebuie sa il inchizi. pur si simplu nu mai intri, sau intri numai daca o sa mai ai chef vreodata.
Vorbeste cu RalucaTPU, unul dintre adminii acestui site. Dar nu trebuie sa-l inchizi, mai bine nu mai intri ramanand totusi mesajele tale, raspunsurile, gandeste-te ca poate pentru unii au fost folositoare.Succes.
"andym a răspuns:
Injur-o pe Raluca si se rezolva imediat cu inchiderea contului."
andym - acesta[-x nu este sfat
RappKtY - eu zic sa nu pleci de pe site, ca nu se stie niciodata cand vei avea nevoia de un raspuns; oricum iti respect decizia si-ti zic ca, Lora/AlanTigergerid si Criticul, au bine punctat...(e ceea ce ti-as fi spus si eu...).
Bafta!
dar nu-l inchide. lasa`l asa si pur si simplu nu mai intrii niciodata pe site e mai simplu decat credeai
Ce vreti toti sa plecati? Eu zic sa nu-l inchizi, pur si simplu, nu mai intra. Daca vrei sa-l inchizi poate o sa ajungi sa-ti faci altul.Asa,cand mai ai nevoie doar intrii. AlanTigergerid, bine zis! Nu stiu de ce vreti acum sa plecati Daca vreti sa va inchideti contul, oameni buni, dupa ce la`ti mai facut?! Succes!
Probabil ca ești dezamăgit, ca mulți alți... spune-mi cine te-a supărat? Ii rezolv eu repede... eu nu am mai intrat de pe 16 noiembrie...
Nu stiu ce are site-ul ca eu dupa ce dau logout nu mai pot sa intru in contul meu.ciudat.nu?
Vezi ca la cont acolo "Logat ca RappKty" jos de tot scrie logout cu o sageata in sus