| Decebalul a întrebat:

Cum imi pot pune poya la profil pe Youtube?

11 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Dupa ce te-ai logat, langa poza din dreapta sus alegi Setari, ajungi la
Prezentare generală si sub poza scrie schimbati, click pe ea, rasfoire incarci o alrta poza si in final Salvati modificarile.

| Decebalul explică (pentru evenso):

Am facut asa dar imi zice eroare la validare!

| evenso a răspuns (pentru Decebalul):

La mine merge, incearca din nou.

| Pozitivciik a răspuns:

Intri la tine in cont ..si sus in dreapta la profil ai "Account " apare locul unde se pune poza iar sub este "change" sau ceva de genul dai acolo si restul sti tu.
Deci ai cont pe YouTube intri in cont si in dreapta sus iti arata numele contului si o sageata. Tu vei da pe sageata aia si in jos iti vor aparea urmatoarele: Canal
Videoclipuri
Abonamente
Mesaje primite
Setări
Deconectaţi-vă
Dai la Setari si iti apare Prezentare generala unde iti arata sa pui poza.sa incarci un fisier etc; Bafta!

| Trynda a răspuns:

Poti schimba daca ai cont google. O poti schimba de acolo si automat iti apare pe youtube.

| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Pai ''poya'' o poti pune foarte simplu laughing

| Decebalul explică (pentru DaNyHoOp3r2013):

Am o problema cu tastatura, cateodata in loc de z pune y. Imi pare rau ca nu am remarcat asta inainte sa postez intrebarea!

| DaNyHoOp3r2013 a răspuns (pentru Decebalul):

A ok scuze atunci happy... mai pateam si eu asa.

| SpeedTeK a răspuns:

Pai daca nu ai talent nu poti, mai ales cu numele asta. talentu fuge de tine ma.

| Decebalul explică (pentru SpeedTeK):

Talentatule,esti inutil pe lumea asta. De ce pui un raspuns fara noima? Daca nu ai cu ce sa ma ajuti, atunci de ce te bagi in seama?

| SpeedTeK a răspuns:

Pt ca tastatura se muta singura din EN in RO..asta o rezolvi apasat Shift+Alt cand face fite.iar poza la editarea profilului..si apropo am folosit "talent", deoarece in comunitatea voastra de "spargetot" folositi des cuvantul, si inutil esti tu: YT mai e si in romana, mai bolovan poti fi?!