| doinitsaandronic a întrebat:

Cum intelegeti voi arta?

6 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Nu inteleg ce inteleg la un tablou (de exemplu), dar cert e faptul ca as putea sta 24 de ore admirand unul. Au o vraja in ele, ceva atat de extraordinar si de frumos, un calm exagerat care ma tintuieste in loc. Arta pentru mine e ceea ce imi clateste ochii si imi goleste mintea. (nu ca as avea ceva in ea in general). Prefer artele plastice.

| Xtadelo a răspuns:

Cine a spus c-o inteleg? laughing

| suffarstar a răspuns:

Arta este o reprezentare a interiorului, fiecare canta, deseneaza, scrie ceea ce simte, lucruri il ating profund.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este tot ce vrem sa aratam lumii ce simtim si cum simtim.

| EuSiDoarAtat123 a răspuns:

Un mod de exprimare al noilor idei si argumente.Este un mod prin care iti exprimi sentimentele, ca poezia

Sper ca te-am ajutat!

| ConcertOfMozart a răspuns:

Arta este în esență cea mai profundă expresie a creativității umane. Pe cât de dificil de definit, pe atât de dificil de evaluat, având în vedere faptul că fiecare artist își alege singur regulile și parametrii de lucru, se poate spune totuși că arta este rezultatul alegerii unui mediu, a unui set de reguli pentru folosirea acestui mediu și a unui set de valori ce determină ce anume merită a fi exprimat prin acel mediu pentru a induce un sentiment, o idee, o senzație sau o trăire în modul cel mai eficient posibil pentru acel mediu. Prin modul său de manifestare, arta poate fi considerată și ca o formă de cunoaștere (cunoașterea artistică).