Prieteni la nevoie se cunoaste! sti asta? atunci cand unul te bate nu e prietenul tau! dar cand tu ai nevoie el nu mai te baga in seama! deci cea ce vreau sa spun e ca ai grija cu cine te imprietenesti!
Buna, Fefe! Parerea mea este ca nu exista prieteni adevarati.La un moment dat prietenul/prietena de 5 ani te lasa balta si incepe sa zica lucruri rele destre tine. Tu le acorzi o sansa/le dai un deget si iti iau toata mana. Dupa ce au terminat cu asta te lasa balta. Asa am patit si eu si o verisoara de-a mea. Totusi daca vrei sa incerci sa iti gasesti cum zici u " prieteni" poti sa iti dai seama dupa cum se comporta, cum vorbeste, ce fel de fam are si in ce " mediu " traieste(dar in ziua de azi nici nu mai stii cum e cu adevarat, lumea e cu 7 fete nu cu 1). Este bine intr-un fel sa iti faci prieteni/sa intrii in relatii de prietenie cu altii pentru ca asa inveti din greseli. :* Te pup dulce dulce!:*
Si inca ceva ce am uitat sa iti spun: Incearca sa te feresti de hi5, face book si altele pe site urile astea nu cred ca iti poti gasi prieteni adevarati.Mai degraba incerci sa iti gasesti prieteni din colegi sau pers foarte cunoscute decat din hi5 si altele(Te rog sa ma ierti daca ti se pare ca sunt putin cam severa, dar asta e firea mea, si mai ales dupa ce am patit-o cu fostii mei prieteni, crede-ma ca nu mai pot avea incredere in nimeni)
Simplu. cel care te ajuta cand ai nevoie, cel care intervine pentru tine, cel care iti da sfaturi, cel care te mai si contrazice. cel care face escapade cu tine de la scoala. cel cu care impartasesti emoptii so bucurii, cel care e atent la ce spui u, trebuie sa ai grija pe cine consideri prietenul tau deoarece toti is invidiosi si rai si ar face orice sa iti mearga rau.eu zis ca se simte cel care iti e prieten, mai pot spune ca si cel care face greseli din cat in cand si te supara e prieten, parerea mea. pup
Pai prietenii adevarati sunt cei care sunt alaturi de tine si te considera important/importanta si care le pasa de tine adica care nu isi bat joc de tine cand le zici ceva personal etc. ii gasesti fiind prieten/prietena cu mai multe persoane si excluzand persoanele care nu iti sunt prieteni adevarat
Poti sa ai 1000 de prieteni buni; nici unu nu'i de incredere; poti sa ii zici 100 de secrete, unu tot o sa il zica cuiva
Cei care spun ca nu exista prieteni adevarati se insala pentru ca oriunde poti gasi un prieten cu care esti compatibil eu am 2 si nici unul nu ma tradat in 3 ani