anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum merge curatenia de Paste? eu una sunt franta, am intrat in camera mealaughing

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
11 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Eu am facut curatenie generala, cu vopsit, curatat, aruncat etc acum vreo 2 saptamani; in rest, spalat, maturat, geamuri, praful si ordine mentinuta. "Norocul" meu e si ca am o garsoniera de 24 mp...

mira
| mira a răspuns:

Inseamna ca mai ai putin. Spor la treaba! Mira

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am terminat in casa, in curte mai am putin, azi am dat pomii cu var si bordurile din. strada

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Merge bine!
Saraca mama...laughingrolling on the floor

| andreutz a răspuns:

Aaa, merge bine... e asa de relaxant sa dormi laughing inseamna ca eu sunt al` mai lenes de pe aici...inca nu m-am apucat.probabil de luni incolo...

mlm
| mlm a răspuns:

Destul de bine, mai am de sters inca o data geamurile si sint gata cu toate, mai ramane praful care se depune mereu, ala al sterg mereu. Sper sa ai spor si saptamana viitoare.

carla
| carla a răspuns:

Pai, tot franta si eu, numai ca mai dureaza o zi, doua ca sa termin asa cum trebuie. :-P

| galileo a răspuns:

Curatenia de Paste merge :p. S-a terminat razboiul in casa, acum a inceput in curtehee hee

| simpluEu. a răspuns:

Eu sunt in Italy si cum maine este pastele lor...am bagat azi ca migul... dar am terminat...si afara si in curte...big grin
in sfarsit...de acum Paste Fericit la toti... Ortodoxi si Catolici

| mioara a răspuns:

Am terminat, sunt in curte

| elinea a răspuns:

Merge, inca nu am term dar mai am timp, eu trebuie sa fac si la mine si la mama si sing, voi?