Viitorul il stie doar Dumnezeu de cand ne-am nascut dar fiecare isi imagineaza ce le-ar place! Mie mi-ar place in primul rand sa fiu sanatoasa, niciodata cu probleme de sanatate(nici mici)! Nu conteaza unde stau atat timp cat am o casa mare, frumoasa cu o familie minunata de maxim 2 copii Nunta as vrea sa fie o data in viata si sa fie cea mai frumoasa zi, deci o nunta regeasca cu multi invitati iar rochia mea sa fie ceva ne mai vazut, sa fiu ca o printesa:visul oricarei fete) Imi place sa visez cu ochii deschisi si sa-mi imaginez viitorul si sper sa fie macar 50% din ce vreau eu! Iar pe viitor mai vreau sa primesc o fundita de la tine Ce zici?
Viitorul mi-l imaginez tot la oras, nu sunt sigur ca tot in orasul natal. As prefera o nunta simpla doar cu familia si prietenii apropiati dar datorita relatiilor de prietenie ale familiei probabil voi face destule compromisuri. As vrea 2 sau 3 copii.
Vreau o casa la mare una la munte si un apartament in iasi doua masini una sport si una eleganta)
vreau o nunta nici regala dar nici simpla cat despre copii vreau un baiat si o fata ai mei si sa adoptez 2 gemene si 2 gemeni) in total 6 copii 3 fete si trei baieti)
Mi-ar placea sa locuiesc intr-o alta tara, sa stau intr-o casa mare pe plaja si totusi sa fie intr-un orasel micut si linistit.Nunta sa fie superba, cu multi invitati, cu aranjamente florare divine, muzica buna si tot ce este nevoie. In ziua nuntii sa fiu intr-o rochie de mireasa frumoasa cu un voal lung, iar langa mine sa fie o frumusete de baiat care sa semene cu Justin Bieber sau David Archuleta. Ar fii ideal sa avem un copil, daca s-ar putea baietel si sa traim fericiti si sa nu ducem lipsa de nimic . Ce visatoare sunt
Pai... O sa stau la vila, undeva la periferia orasului, voi avea 2 masini, o nunta ca in povesti cu baiatul blond din clasa a 12a , vom avea 2 copii (o fata si un baiat) si vom trai fericiti pana la adanci batraneti
Cum da Domnul Planuri putem sa ne facem multe, dar nu intotdeauna reusim sa le punem in aplicare.
Normal ca o sa fiu tot la oras pana la sfarsitul vietii! Nunta as vrea sa fie una nici regala dar nici simpla unii o viseaza pe vapoare altii pe plaja si etc. Eu as vrea`o intr-un club 7 zile si 7 nopti sa vedem cine rezista mai mult la distractie mirele sau mireasa sau cine danseaza mai bine la bara Nu vreau un salon de nunta sau restaurante si nici mosi si babe la nunta mea, fara muzica populara.beahhh... Copii? as vrea doar unul maxim doi, daca as avea doar un copil as vrea sa fie fetita, daca vor fi doi, atunci fetita si baietel! Acum am 22 de ani, mai am inca 1 an de facultate! Nu ma voi insura daca nu sunt pe picioarele mele, deci ma voi gandi peste 7-8-9 ani! E mai bine asa, cred eu!