Din cate stiu, cand interpretezi un rol intri complet in pielea acelui personaj. La multe din piese jucate a trebuit sa fiu trista, sa-mi lacrimeze ochii. Este foarte usor. Nu mai tine cont de cei din jur, de replici si de interpretare, pune-te in locul perosnajului si dedica-te complet lui. Asta inseamna ca trebuie sa-i studiez caracterul, atitudinea.
Daca vrei sa fraieresti pe cineva, nu merge.
Cum dracului sa te gandesti la ceva trist ca sa plangi, scriu unii dintre voi sa te gandesti la ceva care te-a marcat pe viata. Voi nu ganditi putin inainte sa scrieti? De ce s-ar gandi cineva la ceva care l-a marcat pe viata pentru putin plans cand poate invata sa planga? Te poti duce la cursuri de actorie unde inveti, sau cum a spus si cea care i-ai dat funda, trebuie sa intri in pielea personajului. Nu sa te gandesti la ceva aiurea. Astea-s prostii.
Mie imi iese de fiecare data... nu stiu te concentrezi intens si inspiri adanc sau te gandesti la cel mai trist lucru din viata ta sau cand esti prea fericita incepi sa razi tare si dai in plans...stiu suna ciudat dar la mine merge funda:X
Pai parca citisem mai demult pe undeva ca li se baga ceva in ochi, nu plang ei asa... nu mai stiu dar cu siguranta NU PLANG.
Trebuie sa stai cu privirea fixa undeva si sa faci ochi mai mari sau te gandesti la ceva trist.
Anna98Anna întreabă: