Nu știu de ce întrebarea asta sună "cum să mă sinucid fără durere?" în capul meu.
Kitinuta, dragă, eu zic să-ți scoți aceste idei din cap și să te bucuri de viață. Iar când va fi să mori, pe la 100 și ceva de ani, îți doresc să mori în somn. O moarte mai ușoară de atât nu cred că există.
Sunteti nebuni!?
Nu ii mai dati exemple ca poate chiar ea vrea sa o faca... cine stie.
Stai linistita si nu fa asta (asta daca vrei, daca nu...)
Supradoza de morfina/heroina.
Nu nuami ca nu moare in chinuri, dar este o moarte placuta in adevaratul sens al cuvantului asa sa tot mori
La sectiile de oncologie/terapie intensiva a bolnavilor de cancer, este interzisa administratrea unei doze mai mari de morfina de cat X sa zicem. Pentru asta exista un cifru, la aparat (pe care il stie doar medicul), ca pacientul sa-si poata administra numai doza maxima admisa. Cand bolnavul sufera mult, pentru a-i curma suferinta, medicul face in asa fel incat bolnavul sa afle cifrul, fara a i-l spune direct (fiindca este ilegal).
Pai un om poate sa moara : bolnav, cu cutitul (sa ii bage cineva ) sa ii pune cineva mult par in mancare dar sa nu se vada parul. sa moara de la un vis )) face infard pe acolo ))))
Nu stiu sa-ti explic dar iti pot da un exemplu: Matusa mamei mele s-a culcat intr- noapte si dimineata au gasit-o moarta adica s-a culcat si nu s-a mai trezit deci asta nu este o moarte in chinuri...
Cum poate un om sa moara dar nu in chinuri la categoria timp liber))). Super tare asocierea.
Un om poate sa moara de ciuma pulmonara.Omul nici nu stie ca are asa ceva.Si nici nu au existat oameni care au avut ciuma pulmonara sa moara in chinuri. fundita?
Ciuma pulmonara nu este un chin.Multi oameni s-au culcat in anul 1337 si 1353.Si nu s-au mai trezit.Acest fapt e datorita unei bacterii numita Yersinia pestis.In trecut aceasta bacterie se numea Pasteurella pestis este un bacil Gram-negativ din familia Enterobacteriaceae. Este un anaerob facultativ care poate infecta omul și alte animale.Infectia umana are trei forme principale:
pneumonica,
septicemica si
plaga bubonica (pesta sau ciuma bubonica)
Băăă voi sunteti întregi la minte cum sa ma omor? Am pus numai asa apai cred ca pe voi nu duce minte...Tholai
Buna!
Un om poate muri[desigur nu in chinuri] poti sa il impusti la tampla pentru a fi sigur ca moare, poate sa bea 30-40 somnifere sa fie bolnav de inima sa il speri si sa faca stop cardiac sau sa bea otrava puternica si daca poate 2 pahare[uni oameni nu pot sa bea decat jumatate, depinde de cat de puternica este este otrava]si cam atat!
Sper ca te-am ajutat! Funda te roggggg?
Pa, pa!
Simplu.
iei pistolul sau mai bine un shot-gun si i zbori creieri asa nu simte nimic doar se trezeste in mormant
Ii tragi un glont in cap
Acum sincer de ce te intereseaza? Vrei sa omori pe cineva?