| IDontCareeeeeeeeeeee a întrebat:

Cum poate un om sa moara dar nu in chinuri?

19 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu știu de ce întrebarea asta sună "cum să mă sinucid fără durere?" în capul meu.

Kitinuta, dragă, eu zic să-ți scoți aceste idei din cap și să te bucuri de viață. Iar când va fi să mori, pe la 100 și ceva de ani, îți doresc să mori în somn. O moarte mai ușoară de atât nu cred că există.

| MMihai a răspuns:

Pe cine vrei să omori?

| Chrysk2 a răspuns:

Sunteti nebuni!?
Nu ii mai dati exemple ca poate chiar ea vrea sa o faca... cine stiehee hee.
Stai linistita si nu fa asta (asta daca vrei, daca nu...)

| IMC90 a răspuns (pentru Chrysk2):

E treaba ei ce face tongue Dar probabil intrebarea a fost pusa doar pentru cultura ei generala.

| IMC90 a răspuns:

Supradoza de morfina/heroina.

Nu nuami ca nu moare in chinuri, dar este o moarte placuta in adevaratul sens al cuvantului tongue asa sa tot mori laughing

La sectiile de oncologie/terapie intensiva a bolnavilor de cancer, este interzisa administratrea unei doze mai mari de morfina de cat X sa zicem. Pentru asta exista un cifru, la aparat (pe care il stie doar medicul), ca pacientul sa-si poata administra numai doza maxima admisa. Cand bolnavul sufera mult, pentru a-i curma suferinta, medicul face in asa fel incat bolnavul sa afle cifrul, fara a i-l spune direct (fiindca este ilegal).

| RândunelPisică a răspuns:

Pai un om poate sa moara : bolnav, cu cutitul (sa ii bage cineva ) sa ii pune cineva mult par in mancare dar sa nu se vada parul. sa moara de la un vis laughing)) face infard pe acolo laughing))))

| DanyBv a răspuns:

Nu stiu sa-ti explic dar iti pot da un exemplu: Matusa mamei mele s-a culcat intr- noapte si dimineata au gasit-o moarta adica s-a culcat si nu s-a mai trezit deci asta nu este o moarte in chinuri...

| AverageIAlex a răspuns:

Asta e intrebare bolnava mica?happy

| florin08 a răspuns:

Cum poate un om sa moara dar nu in chinuri la categoria timp liberrolling on the floor))). Super tare asocierea.

| Swallow a răspuns:

Poate muri fara durere cin bea somnifere multe.Dar pentru tie? laughing raised eyebrows

| App0 a răspuns:

Un om poate sa moara de ciuma pulmonara.Omul nici nu stie ca are asa ceva.Si nici nu au existat oameni care au avut ciuma pulmonara sa moara in chinuri. fundita?

| App0 a răspuns:

Ciuma pulmonara nu este un chin.Multi oameni s-au culcat in anul 1337 si 1353.Si nu s-au mai trezit.Acest fapt e datorita unei bacterii numita Yersinia pestis.In trecut aceasta bacterie se numea Pasteurella pestis este un bacil Gram-negativ din familia Enterobacteriaceae. Este un anaerob facultativ care poate infecta omul și alte animale.Infectia umana are trei forme principale:
pneumonica,
septicemica si
plaga bubonica (pesta sau ciuma bubonica)

| IDontCareeeeeeeeeeee explică:

Băăă voi sunteti întregi la minte cum sa ma omor? Am pus numai asa apai cred ca pe voi nu duce minte...Tholai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa ia catea cutii de pastile sis a mearga la somn. Nu se mai trezeste. Desigur sa nu uitam de clasica spanzuratoare big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Un om poate muri[desigur nu in chinuri] poti sa il impusti la tampla pentru a fi sigur ca moare, poate sa bea 30-40 somnifere sa fie bolnav de inima sa il speri si sa faca stop cardiac sau sa bea otrava puternica si daca poate 2 pahare[uni oameni nu pot sa bea decat jumatate, depinde de cat de puternica este este otrava]si cam atat!
Sper ca te-am ajutat! Funda te roggggg?

Pa, pa!

| ILoveMoon a răspuns:

Sare de la etajul 90... si nu simte nimic nici o durere

| OanaSimpluu a răspuns:

Chestii otravitoare...

| CVE12 a răspuns:

Simplu.
iei pistolul sau mai bine un shot-gun si i zbori creieri asa nu simte nimic doar se trezeste in mormantlaughing

| Florin16 a răspuns:

Ii tragi un glont in cap laughing
Acum sincer de ce te intereseaza? Vrei sa omori pe cineva?

Întrebări similare