Tu ai creierul incarcat si de aceea nu poti dormii. stiu ca si mie mi s-a intamplat:*. asa ca inainte de culcare aseaza-te in pat si citeste cateva pagini dintr-o carte sau asculta o melodie linistitoare. Dar nu te mai gandii la ceea ce ti s-a intamplat sau ti se intampla :* iti spun din proprie experienta:*. Funda?:*
Renunta la dulciuri (absolut orice contine zahar) pentru cateva zile. Daca mai faci si niste activitate fizica pe langa asta (mers pe jos 10 - 15 min zilnic) o sa dormi bustean, garantat.
Cred ca daca nu poti adormi, inseamna ca te gandesti la ceva stresant. Gandeste-te la ceva frumos si nu deschide ochii. Ai grija sa te simti confortabil.
Daca nu merge, poti spune o rugaciune, poate ajuta.
Ia un Nurofen. Produce somnolenta.
Cam atat. Fundita?
Buna, poti folosi ceai Sedivitax.Este 100% natural si chiar isi face efectul.Pui un plic de ceai in cana pui zahar(daca vrei) si dupa pui apa din ibric.Fa-ti ceaiul inainte cu o ora sa dormi. Poti sa il folosesti cu incredere fiindca cum am mai spus e 100% natural
Bea lapte cald cu miere inainte de culcare, fa o baie cu spuma si sare de baie, pune niste felii mari de castraveti pe ochi, incearca sa nu mananci ciocolata sau sa bei ceva cu cacao sau cofeina. Dar cel mai simplu este sa pui capul pe perna sa iti gasesti cea mai buna pozitie, sa inchizi ochii, si sa te gandesti la ce lucruri frumoase o sa faci maine. Sper ca te-am ajutat!
Incearca sa te culci mai tarziu si sa vezi ca vei fi mai obosit/a si te va lua somnul.
anonim_4396 întreabă:
totul-online.tk întreabă: