| Effyyyy a întrebat:

Cum pot ajunge mai repede nivelul 100 pe ourworld?

5 răspunsuri:
| cυρcαкє a răspuns:

Pai sunt 2 variante.Hack sau cresti singur/a.Auzi,mai bine muncesti tu pentru ca daca te prinde cineva ca folosesti hack, poate iti sterge contul. Da e greu dar cred ca marea majoritate a jucatorilor OurWorld au muncit singuri pentru a ajunge la nivelul 100.Sau fa-te resident.Vei putea merge pe plaja, vei avea gems multi etc. (da e cam scump. daca iti place mult si nu te vei lasa de el rapid fa-te resident).

Sper ca te-am ajutat macar putinhappy. Bafta sa cresti si...pa-pa!

| IlegalSmile a răspuns:

Pai. emult de munca ajungi la lvl 100 happy si e mult mai bine daca muncestitu nu folosind hack happy

Daca folosesti hack cineva v'a vedea asta siai putea primi ban (iti v'a bana contul )

Daca in fiecare zi bagi acest cod :test-mode 42 si cryptobiologist iti v'a da flow de la 1-200 pe zi happy
Acest cod merge din 24 in 24 de ore happy
In fiecare zi de la ora 10 dimineata pana la...

Sper ca te'am ajutat happy by3 kiss

| poisonivy a răspuns:

Poti ajunge cel mai rapid cu : test-mode 42 in fiecare zi. Eu il folosesc si sunt de abia la nivelul 56. Poti sa te faci si resident ca sa ai flow boost mai mare, exista si niste obiecte pe care le poti cumpara cu gems pentru flow boost. Apropo, contul meu este Aishlee. Succeswinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bye laughing... pai ori folosesti hack dar nu prea cred, cel mai bine e sa muncesti u happy bafta big hug

| izziexploziva a răspuns:

Pai cum isi da seama ca folosesti hack? eu de o saptamana vreau sa imi descarc ourworld vallue adder si nu merge? cine ma ajuta si pe mine?