Daca ai parul inchis la culoare (negru sau aproape negru), atunci tomna sau iarna poti apela la epilarea definitiva (cu laser, la un cabinet de specialitate). Va fi nevoie de vreo 5-6 sedinte, si te va costa destul de mult, insa dupa aia nu vei mai avea treaba cu parul nedorit si vei avea mereu pielea fina si curata. Bafta!
Incearca crema depilatoare de la Veet. Acea zona e foarte sensibila si cu depilatorul sau ceara ustura tare, daca preferi lama foloseste spuma de ras si apoi da-te cu un after-shave (de barbati de ex), daca nu da-te cu o crema hidratanta.
Incearca cu ceara depilatoare la cald... Sigur v'a functiona
La inceput doare unpic, da' te obisnuiesti
Cu crema creste par mai mare, iar cu lama, in loc de un fir de par iti cresc doua
Eu as vrea sa am subratul ca Daniela Crudu . Ati vazut ce subrat are fata aia? Ce credeti ca foloseste? Oricum are si bani si isi permite sa isi faca epilare definitiva.
Trebuie sa te obisnuiesti cu epilatorul Nu e atat de dureros daca te inveti cu el!
Cel mai bine cu lama sau cu crema depilatoare!
Apropo. nu e bine sa te faci cu epilatorul sau cu ceara. pentru ca acea parte este mai sensibila si poti deregla ce se intampla pe acolo,... daca ma intelegi
Cu Venus de la Glette.De ala albastru dar daca dai cu el sa te dai dupa aia cu lapte de corp
Cu crema epilatoare de la veet/eu am incercat sa ma epilez cu ceara rece si durea foarte tare
Si eu am aceeasi problema! Ai reusit cu ceva? Spune.mi si mie te rogg :*
Mda.acuma depinde si de porii tai, degeaba iti dai cu creme si de-astea daca porii iti raman deschisi. Incearca cu crema depilatoare, dar este cam periculos deoarece in zona aia porii si pielea este mai sensibila.
Mare grija. Succes