anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot face repede bani la 11 ani, stiind ca mama nu-mi da bani si nici alocatia?sad Ca vreau sa-i iau telefon de ziua ei surorii mele mai mari si nu stiu cum sa fac bani...sad
Funda!happy

Răspuns Câştigător
| spxinsane a răspuns:

Bună,

La vârsta ta nu ai cum să faci bani (înafară de ce primeşti de la părinti/neamuri + alocaţie)
La cei 11 anişori pe care îi ai ar trebui să îţi preocupi timpul cu jocuri şi cu altceva nu cu probleme de gnul. O să ai o viaţă întreagă să îţi baţi capul pentru bani dar nu o să mai ai timp să te joci.

O zi plăcută

| s2god a răspuns (pentru spxinsane):

Eu m-am uitat la topicul asta pentru ca mama nu-mi da alocatia. si in plus cum sa dea ea pe un joc 1 milion. daca mi-ar fi dat alocatia in 2 ani strangeam 5 milioane si mi-as fii putut lua wii. dar ma rog. mai bine ma inasteam in alta familie.

3 răspunsuri:
| wildpepsii a răspuns:

Buna! poti sa iti faci o taraba de limonada la 11 anisori sau poti sa vinzi nachos cu sos picant.sti ca eu cu tine vom face asta! sper ca te-am ajutat.o zi placuta!

| Elena_2337 a răspuns:

Buna,
Daca vrei sa ii cumperi un telefon surorii tale eu ti-as propune sa o ajuti pe bunica ta prin gradina sau sa ii faci putina curatenie si ea te va rasplati pentru eforthappy sau poti sa iti ajuci rudele sau daca nu merge imprumuti de la bunici suma de bani care iti trebuie si ii vei da cand vei avea bani.
nu stiu faci cum vrei tu eu ti-am dat cateva sugestiihappy
Sper ca te-am ajutathappy
Pa, pa
Funda?