| copiluldeaur_7404 a întrebat:

Cum pot face tricoul lui Hanah Montana

6 răspunsuri:
| Dootzy a răspuns:

Dai pe site-ul Disney Channel (daca vrei da pe profilul meu ca am site-ul Disney) si vezi ca trebuie sa fie vreo reclama pe acolo (nu conteaza daca esti logat sau nu).Dai pe ea si itit apare meniul si iti arata daca vrei de fata sau de baiat,iar apoi cand incepi sa lucrezi,o sa ai la dispozitie:materiale,culoti,brand-uri (Disney Channel,Hannah Montana,Style,etc.),diferite poze cu Hannah Montana,desene (flori,inimi,stelute, etc.).Si dupa ce ai terminat dai pe "TRIMITE", iar dupa aceea iti zice sa scrii de unde te-ai inspirat ca sa faci acel tricou (mai vezi tu ce e pe acolo). Bafta!

| Dootzy a răspuns:

De fapt iti trebuie cont, dar eu am zis asa pentru ca deja am facut demuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult tricou si nu mai stiam bine.

| JomelaMaya a răspuns:

Ăla de la Disney Channel asa: http://www.disney.ro/DisneyChannel/competitions/hm_style/#off; dar iti trebuie cont trebuie să-ti faci si inca ceva cati ani ai?

| giuly a răspuns:

Scoti un tricou alb, simplu afara si il lasi sa se c*ce ciorile pe el.

| PunkLollipop98 a răspuns:

Prea tarziu azi am senzatia ca s-a terminat comncurusul azirolling on the floororicum daca nu intri pe disney iti faci cont, cauti pe site concursul si urmezi pasii pe care ii primesti

| copiluldeaur_7404 explică:

Am uitat semnul intrebarii

Întrebări similare