| JustMelavJustMe a întrebat:

Cum pot fi mai populara? Adica chiar si pe TPU exista utilizatori populari si unii nepopulari eu cred ca sunt undeva pe la mijloc. oricum mai nimeni nu e inghesuie sa-mi raspunde la intrabri pe cand utilizatorii cunosctuii au si cate 70 de rasp. (un utilizator mediu mai bun sau mai puti ca mine (m-am luat ca masura) va alege imediat o intrebare cu comicuri sau mai stiu eu nu neaparat sa rada dar sa comenteze decat o intrebare chiar cu un anumit sens...) Eu una nu vreau sa fac comicuri neaparat fiindca nu e tocmai genul meu.desi ma amuza. Pe TPU. am cel putin scuza ca sunt mai mica. dar in viata reala nu se aplica adica am o clasa de pamaplai si eu sunt cam cel mai sus.adica am batut cateva(75%) din recordurile clasei...insa pe la bloc,
prin restru' scolii :pauza big grin Iar eu sunt putin timida...happy

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fii tu însăți și acceptă-te așa cum ești!
Pa, pa.

18 răspunsuri:
| JaneEyer a răspuns:

Ca sa fi mai populara pe TPU, nu e deloc greu.Este chiar simplu as putea adauga. Daca raspunzi la multe intrebari destul de convingator vei face multe fundite si poti deveni expert TPU.De ex o prietena de-a mea si-a facut contul in septembrie si acum are 45 de fundite.

| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna.Hmm...cum sa devii mai populara pe TPU? Nu stiu daca exista asa ceva si aici.adica poate ca ai dreptate poate ca exista.Raspunde si tu la mai multe intrebari, si baga-te in seama cu utilizatoriihappy. Succes! Pa-pa:*.

| madymagdalena a răspuns:

Popularitatea ti-o castigi purtandu-te frumos cu toti. crede-ma stiu ce vorbesc si a fi populara nu inseamna a purta nu stiu ce marca de adidasi sau haine! A fi populara inseamna a fi tu insati si sa nu iti pese e vorbele rele aruncate in vand...intodeauna sa ti fruntea sus si sa stii ca numai u sti adevarul daca zice cineva vreun zvon despre tinewinking (cam asta e tot) nu e greuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face pe TPU e simplu sa fi popula daca stai o saptamana la comp si trimiti raspunsuri in jur de 15-30 de mii laughing atunci o sa fi populara big grin...greu o fost laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auim-boeee

| Gabriel_3333 a răspuns:

Vrei sa devii populara pe acest site? Ai nevoie de raspunsuri la obiect, succinte si folositoare, asta-i tot. O exprimare mai corecta ar mai putea sa te ajute

| Flav a răspuns:

Ai o clasa de pampalai iar tu esti cea mai sus? Unde? Sus pe bar, sus pe bar? Sau esti cumva Marie Curie?
Fetito, nu esti deloc populara. E prima oara cand te zaresc si-mi provoci o migrena la unghia stanga, dar mai putin dureroasa decat atunci cand dau cu stangu`n dreptu` la fotbal. Aici nimeni nu e popular, nu e site de-a ne da in spectacol. Si mai mediteaza la faza cu pampalaii, e probabil ca atunci cand te crezi vultur, sa ti se intample fapte care sa-ti demonstreze ca nu esti decat o simpla cartita.

| mattjohn a răspuns:

Cred ca un mod bun de a deveni mai populara este sa pui intrebari interesante, care sa atraga cat mai multi vizitatori si care sa starneasca cat mai mult curiozitate. Intrebari in care oamenii sa se regaseasca. De asemenea, incearca sa le raspunzi altora la intrebari, si cu cat ai mai multe raspunsuri votate ca cele mai bune... ar trebui sa devii mai populara, parerea mea.

| AddaXD a răspuns:

Sunt de acord cu tine, utilizatorii destul de cunoscuti au multe raspunsuri la intrebari. Totusi, poti avea si tu asta...depinde de ce intrebare pui. Apropo, bravo (ma refer la faptul ca ai reusit sa depasesti anumite recorduri ale clasei tale). Dupa cum am observat de obicei expertii TPU sau userul anului sunt populari...ca sa zic asa. Oricum nu mi se pare ceva rau asta. Cu cat vei sta mai mult pe TPU vei putea ajunge si tu ca ei. happy

| FreakyFred a răspuns:

Mda.cum naiba ai vrea sa devii populara pe acest site sau pana si in viata reala, daca tu nu stii minimul necesar al limbii romane? nu iti cer sa stii cate feluri de complemente circumstantiale sunt. nu iti cer sa stii sa explici antiteza dintre personajele unei opere epice intr-o compunere de 12 pagini. iti cer sa stii sa spui corect "intrebari", "restul", "se", "putin", "neaparat". si sa stii sa inchizi si sa deschizi corect o paranteza...
mrg, poate cer prea mult! trist! straight face

| noob a răspuns:

Faci trolling! Mai castigi si bani! Eu primesc 1 euro pe telefon pentru fiecare raspuns!

| JustMelavJustMe explică:

Scuzati-mi greselile dar am avut o mica problema. Eram obosita ca maine am olimp. la mate si am lucrat si pur si simplu nu m-am mai corectat.este chiar o crima?!

Flav@ nu sunt obligata sa iti dau explicatii.pricepi? N-ai ce faci decat sa-ti bati joc de altii sau ce... daca n-aveai de gand sa ma ajuti de ce te-ai mai obosit sa-mi citesti intrebarea?

@FreakyFread n-am nevoie de sfaturi in ale gramaticii...imi pare rau sa te anunt. sa stii ca nu ma laud dar am fost la olimpiada la rom. si am venit cu cel mai mare punctaj. deci cred ca stiu sa scriu iar daca am gresit necorectandu-ma asta nu inseamna ca nu stiu sa scriu corect din punct de vedere gramatical. Data viitoare voi fi mai atenta. Dar nu trebuie sa ma corectezi tu. oricum merci pentru "criticile constructive".

| YepIsSuspended a răspuns:

Si eu am aproape 1000 de raspunsuri si 45 fundite si nu ma cunoaste absolut nimenicrying

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Tu n-ai sa poti fi populara niciodata! ai un caracter de *** oh go on. si nu te mai lauda ca ai fost pe la nu stiu ce olimpiade si nu stiu ce.dovedeste ca nu esti asa de proasta cu pari dar prin fapte(dovezi) nu prin vorbe. si nu-i mai critica pe cei care te critica.suntem liberi fiecare are dreptul sa-i spuna opinia oh go on

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

A si inca ceva.ciudat pe hi5 spui ca nu iti e frica de nimeni si nu stiu ce si aici zici ca esti un pic timidalaughing) esti o pitipoanca care isi traieste viata pe net pentru ca nu o baga nimeni in seama oh go on

| Frumushica_Raluca_1961 a răspuns:

Puteti castiga intre 500$ - 4000$ /luna, cunostinte minime PC, program flexibil, pentru. detalii
>
>
>
adaugati in lista la dvs. de messenger pe Yahoo ID: creativpan, puteti lucra de unde
>
>
>
doriti (acasa, job, scoala, etc.), oferta valabila pentru. baieti si fete deopotriva, indiferent de varsta si/sau nationalitate, tara sau locatie, OFERIM SUPORT 24/24h.