| RaR a întrebat:

Cum pot goli toata partitia adica disc local c cu tot cu windows? Am incercat varianta cu un cd bootabil cu windows sa dau pe delete si dupa pe l dar nu merge pe partitia cu windows pe alte partiti merge.Inainte sa ma duc la service imi mergea sa sterg chiar daca rulam acel windows.

2 răspunsuri:
| darkrider a răspuns:

Bagi cd-ul bootabil, restartezi PC-ul, apoi apesi o tasta F8, sau F11 daca nu ma insel (acum depinde cum e la tine), ca sa booteze dupa CD. Mai departe vei putea sa stergi, si sa repartitionezi daca vrei.

| iChaz a răspuns:

Pai dai sa instaleze Windozele pe partitia respectiva, si apoi format NTFS. si gata. Dar vei avea Windoze instalat. Insa nu am inteles ce anume vrei sa faci. Daca vrei doar sa stergi tot ce e in C: fara a instala Windoze, poti face asa:
1. Pui HDD la alt PC si formatezi din Windozele acelui PC partitia C: pe care o vrei golita;
2. Daca nu ai alt PC la dispozitie folosesti Hiren Boot CD, un CD bootabil ce contine o multime de utilitare, printre care si cele folosite pentru partitionarea HDD (partition manager, partition magic. etc), si de acolo formatezi partitia C:.