Sigur ii este dor de fetita cea mica, ii este greu sa te vada crescand si nu vrea sa accepte asta, vorbeste cu el, vei vedea ca totul va fi bine, explica-i ca odata si odata tot va trebui sa cresti.
E cam ciudat taticutzu tau! Impresioneaza-l cu ceva ce stii ca pe el l-ar face super fericit... poarta-te cat mai normal, nu-i raspunde inapoi, fa cum spune el si spune cum spune el o perioada si ai sa vezi schimbari din partea lui... Daca vrei sa te duca la meditatii spune-i : "Tata te rog frumos nu ai vrea sa ma duci u la meditatii?". Bafta, draga!
Daca mama ta ti-a spus ca ea nu are nicio problema cu el si ca e super de treaba, chiar ai o problema.Sau poate mama ta nu vrea sa existe certuri in casa si intoarce privirea. In orice caz, incearca cu vorba buna(si dulce) sa vorbesti cu el de data asta, sa ii spui tot ce ai pe suflet si tot ce te dezamageste. Fara tipete si crize de plans ca nu da bine. Daca ii expui un caz bun, se poate sa te inteleaga. Succes!
Probabil ca vede ca tu cresti si probabil te`ai schimbat si ii e dor de persoana care erai inainte. Probabil ca prin acest comportament el crede ca te protejeaza. Incearca intr-o zi in care e mai linistit sa discuti cu el aceste lucruri. Sa petreci mai mult timp si cu el ca sa ii arati ca tu inca il iubesti si inca esti acolo si pentru el. Succes. :*
Si eu aveam probleme cu parintii! Dar pe masura ce am crescut mi-am dat seama ca de fapt eu imi cream singura problemele! Am incercat sa-i dovedesc ca pot avea singura grisa de mine! Poate va functiona si la tine! Pe mine ma lasa maxim 2 ore in oras cu prietenele... dar acum(ex:am stat cu colegele de la 15:00 la 20:00) ma lasa mai mult! Deci incearca sa-i dovedesti ca nu trebiue sa stea mereu sa asculte ce vb la telefon si altele...
SPER ca va functiona! SUCCES!
Continua sa te porti frumos, bucura-te de el! cand nu va mai fi o sa plangi dupa el si o sa zici: "De ce nu l-am ascultat pe tata?"... el de invata bine nu iti vrea raul... daca nu te lasa sa mergi cu fetele inseamna ca nu vrea sa te piarda, nu te lasa sa te machiezi pentru ca poate crede ca nu sunt nesanatoase, cand vorbesti la telefon si sta langa tine sa asculte vrea ca sa se asigure ca nu vorbesti urat sau altceva, nu te duce cu masina pentru ca vrea sa te obisnuiesti din timp sa meegi pe jos in cazul in care nu va mai fii.intr-adevar mama ta nu are probleme cu el pentru ca pur si simplu mama nu a facut ceva rau ca sa-l supere pe tata. Pup