Ok...esti prea timida sa-l intrebi. Dar si el e prea timid ca sa-ti arate ce simte pentru tine?
Asta, in general, se arata, nu se intreaba. Mai uita-te si tu la el...vezi cam cum se uita la tine, cam ce face cand esti in preajma lui. N-oi fi CHIAR asa de timida incat nici macar sa nu-l privesti.
Buna, pai daca te place atunci iti va da el de inteles ca vrea sa fie cu tine si ca te vrea, el ar trebui sa faca primul pas, poate e si el timid sau poate nu ii place de tine, dar lasa timiditatea la o parte si intra in vorba cu el, ca daca nu faci nimic nu prea poti reusi, asa ca ai incredere in tine si vb cu el, sau da-i de inteles cumva ca iti pasa d el, daca iti raspunde in acelasi mod atunci inseamna ca si lui ii pasa de tine...eu iti urez succes.
In mod normal. daca nu e timid si asa iti va da el de inteles ca te place dar. daca e si el timid parerea mea e ca ar trebui sa ii dai putin asa de inteles ca iti place. poti sa incepi cu un zambetde multe ori un zambet face tot.sau puteti sa comunicati pe mess sau prin telefon si asa sa vezi daca simte si el ceva pentru tine.hai succes:*
In general lucrurile acestea se observa. Daca un baiat te place el iti da de inteles lucrul acesta oricat de timid ar fi... crede-ma!
Am citit o carte despre limbajul corpului si am retinut cateva detalii. Daca atunci cand vorbeste cu tine tine varfurile picioarelor indrepate spre tine, daca ridica involuntar sprancenele, daca-si atinge fata, parul, isi aranjeaza bluza sau te atinge pe tine "involuntar" te gaseste atragatoare. Daca e neatent, se uita in alta parte si e pe picior de plecare=nu-i place de tine.Incearca sa urmaresti lucrurile astea, poate o sa-ti dai seama.
Bună.
Ieși la lumină. Dacă stai în beznă, nu ai cum să afli!
Încearcă să ai prieteni comuni cu el și din discuție în discuție afli și despre el câte ceva!
Apoi, posibilitatea este mare să vă vedeți în acel grup de prieteni comuni și intri și cu el în vorbă (bună,...; da, așa este...; etc.) răspunzi la discuțiile purtate cu ceilalți.
Comunicarea dintre oameni ajută la legături trainice și de durată prin relații de prietenie.
Pa, pa.
Eeeee nu il intreba daca nu ai curaj daca te place, si tine la tine iti va arata asta prin gesturi, cuvinte, asa ca fii atenta la ce iti spune tipu fii atenta la fiecare cuvintel! sau pune pe cineva sa afle daca tine la uh!