Semnele îmbătrânirii unui câine le poți observa (treptat) în manifestările lui, oboseală, somnolență, schimbări în respirație, scăderea vederii, pierderea auzului etc
Simptomele otrăvirii sunt altfel, salivație abundentă (chiar cu spumă), convulsii (încordare), tetanie (înțepenirea membrelor) etc
Oameni răi sunt destui, trebuia să-l ocrotești, să-l îndepărtezi cumva, mai ales dacă știai ce vecin ranchiunos ai!
Știu că ești trist și revoltat, dar nu are rost să te mai complici, vei avea doar cheltuieli, cățelul, oricum, nu-l mai poți readuce la viață.
Chiar dacă ți se va confirma bănuiala, poți face o plângere la poliție, dar el nu va primi decât (cel mult!) o amendă. Modică.
Pai ar trebui sa ramana urmele otravii folosite in sange/stomac/gura/gat.
Oricum, nu trebuie sa fie batran ca sa moara. Poate avea vreo boala.
Banuiesc ca daca il duci la un cabinet veternar ii poate face un fel de autopsie, ai putea sa te duci sa vorbesti
Si cat ar costa?
Din cate stiu eu de la un veterinar, normal pretul nu ar trebiu sa treaca de 500 de lei, doar e caine, nu e om.Acuma pretul variaza de la un cabinet la altul, dar autopsia nu stiu exact locul in care o face. Sper ca te-am putut ajuta
narcisa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: