| AlicePotato a întrebat:

Cum pot sa aflu dacă un băiat ma place? Dau funda si la celelalte care sunt bune vot.

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Dacă îşi schimbă brusc şi bizar comportamentul în prezenţa ta, dacă se poartă diferit(mai frumos, sau mai urât) cu tine decât cu celelalte fete, dacă te priveşte insistent, dacă te complimentează, e brusc interesat de persoana ta şi de viaţa ta, se bagă în seamă, eventual se îroşeşte. Dar poate să se comporte şi urât cu tine, căci e la vârsta la care nu ştie să se exprime, ori poate să te evite.

10 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Cel mai uşor ar fi să'l întrebi, dacă nu îţi poţi da seama după felul în care se comportă cu tine.
Baftă!

| PetreConstanta a răspuns:

Daca te place te cauta el pe tine nu tu pe el Asa ar fi normal tu faci cum vrei

| Justina10ify a răspuns:

Prin comprtamentul si limbajul lui thinking

| DaNNN a răspuns:

Petrece mai mult timp cu el.

| bambi12313 a răspuns:

Incearca sa-l cunosti mai bine sa vorbesti mai mult cu el comportamentul si felul in care se poarta cu tine va spune tot
si daca tu il placi fii sincera cu el si spune-i-o in fata pentru ca nu este un lucru rusinos sa spui ceia ce simti insa va trebui sa fii pregatita si de un povibil raspuns negativ insa nu vei pierde absolut nimic daca ii vei spune ce simti si-l vei intreba daca si el simte acelasi lucru pentru tine curaj si ia-ti inima in dinti sau ti-l la lua altcineva

| Carmen_9342 a răspuns:

Daca aveti un prieten comun, roaga-l pe el sa afle ce parere are acel baiat despre tine. Asa am facut eu si am aflat! Dar ai mare grija cu baietii ca isi schimba deciziile ca si chilotiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.intreabal ce ii place la tine.

| IULY991 a răspuns:

-Intreaba-l in guma. (daca e glumet)
-Daca e timid apropiete de el

Daca nu te baga in seama inseamna ca nu te place sau daca nu s-a uitat niciodata la tine.

| Angelin2259 a răspuns:

Daca se da la tine sau daca incearca sa te aproprie de el. sta foarte mult langa tine, glumeste cu tine si alte chestii siropoase happy.

| SelenaLauraEvanna a răspuns:

Intreaba-l tu.

Întrebări similare